Sâmbătă, Septembrie 21, 2019
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Opriţa: "Trebuie să legăm victoriile. Vrem 3 puncte cu Aerostar!"

(0 voturi, nota medie 0 din 5)

oprita bunnnCS Mioveni va disputa mâine după-amiază, un nou meci de campionat. Galben-verzii, vor primi vizita echipei Aerostar Bacău, partida care contează pentru etapa a29-a, urmând să înceapă la ora 17.00.

Înainte de acet joc, antrenorul echipei noastre Daniel Opriţa este încrezător în elevii săi, şi aşteaptă ca aceştia să lege victorii din ultimele două etape cu un nou succes în faţa moldovenilor.  

"Ne aşteaptă o nouă partidă grea, contra unei echipe care se află în zona retrogradării. Bacăul a pierdut etapa trecută cu Petrolul şi acum vine să îşi vândă scump pielea şi vor risca, vin să ia 3 puncte, nu cred că se mulţumesc cu 1 punct. Chiar le-am spus băieţilor să fie atenţi, să se concentreze, pentru că, dacă nu legăm victoria de la Cluj cu un succes cu Bacăul, am câştigat degeaba acolo. Băieţii au alergat mult în acest ultim meci, a fost şi drumul greu pentru că am venit imediat după meci acasă, dar sunt jucători care au evoluat mai puţin, sunt în lot şi ne bazăm pe ei. Şi adversarul este obosit, a jucat la o zi după noi, plus un drum lung şi la ei, aşa că nu avem scuze din punct de vedere al oboselii, pentru că există şi la noi şi la ei. Trebuie însă să fim la fel de concentraţi, să avem o atitudine bună şi să tratăm serios acest meci. Este un joc mai greu decât cel de la CLuj, presiunea este la noi... este şi la ei presiune din cauza stuaţiei din clasament, dar la noi este mai mare. Avem în continuare indisponibilităţi în lot, Coşereanu este nerefăcut şi mai are destul de mult până revine, iar Ayza are câteva zile până va începe pregătirea. Atmosfera este bună acum... ar trebui să fie bună, mai ales după victoria asta. Îi simt OK pe jucători îi simt încrezători după victoria de la Cluj. Echipa este pe drumul bun, sperăm să legăm victoriile şi să urcăm în clasament, dar şi să nu ne prindă echipele din urmă, să rămânem în cursa pentru locul 6. Cu două victorii, cu Bacăul şi FC Argeş, chiar am putea să urcăm un loc în clasament". 

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n