Sâmbătă, Septembrie 21, 2019
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Opriţa: "Încercăm să câştigăm! Vreau să înving Petrolul!"

(0 voturi, nota medie 0 din 5)

oprita bunCS Mioveni încearcă mâine să facă uitat ultimul rezultat de campionat şi să câştige un nou meci contra unei echipei ce trage la promovare.

Pentru antrenorul Mioveniului, Daniel Opriţa, meciul are şi o altă însemnătate, el dorind acum să-şi învingă fosta echipa, cea cu care a reuşit performanţe frumoase. Tehnicianul Mioveniului are încredre că elevii să se vor mobiliza şi îşi vor lua revanşa meciul trecut.
"Este un meci greu, cu o echipă care şi-a anunţat candidatura la promovare, dar care se află într-o situaţie dificilă. După părerea mea, îşi joacă în acest meci, ultima şansă la promovare, să prindă un loc chiar şi de baraj. Vor da totul pe teren, dar şi noi încercăm să câştigăm. Venim după înfrângerea cu FC Argeş, un meci care a contat mult pentru noi, pentru conducere, pentru suporteri, pentru toată lumea din jurul echipei şi eu am încredere că băieţii au dorinţă de revanşă şi vor vrea să facă un meci bun, să se revanşeze cum spuneam, să facă uitat meciul trecut printr-o evoluţie bună cu Petrolul. Nu există o favorită, este un meci echilibrat, în care oricine poate să câştige. Ei vin montaţi şi motivaţi după cele două înfrângeri consecutive , dar noi n-avem nimic de pierdut şi mi-aş dori să avem atitudine, să ne dorim mult... Este un meci contra unei echipe la care ţin foarte mult, m-am simţit foarte bine acolo, am avut rezultate cu această echipă şi am reuşit performanţe frumoase cu ei, mă leagă amintiri plăcute de ei şi de suporteri. Dar în acest meci sunt alături de echipa unde am contract şi sper să-i înving!" a declarat Daniel Opriţa.

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n