Luni, Iulie 13, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Penalty clar neacordat, în minutul 90. Preşedintele Olteanu reclamă arbitrajele

olteanu stancuEchipa noastră a fost eliminată ieri seara, de Hermannstadt, din optimile Cupei României, la capătul unul meci care se putea termina la egalitate.

Sibienii s-au impus cu 2-0, în urma unui meci în care au ratat câteva ocazii rarisime, dar în care şi jucătorii lui Marius Stoica au avut o bară la 0-0 şi alte două situaţii bune, la 0-1. Tot la 0-1, în minutul 90, CS Mioveni a avut un penalty clar ca luminia zilei, la un henţ în careu al lui Luchin, la o pătrundere a lui Balint, infracţiune nevăzută de centralul Adrian Comănescu şi nici de tuşierul Dragoş Iliescu, aflat pe acea parte. La acea fază, s-a acordat doar corner, în protestele vehemente ale jucătorilor, staff-ului şi suporterilor echipei noastre.
După meci, la interviurile la cald, Luchin de la oaspeţi a recunoscut că mingea l-a lovit în mână şi că a fost 11m, la fel cum şi centralul, la plecare, le-a recunoscut oficialilor gazdă, după ce a văzut imaginile, că a fost penalty.
Având în vedere acest dezavantaj evident din partea brigăzii, dar şi a altor decizii greşite luate de brigăzi de-a lungul campionatului (ecipa noastră fiind sancţionată cu 4 penalty-uri, toate discutabile, două aducând golurile egalării oaspeţilor), preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu a contestat astăzi toate aceste decizii, întrebându-se dacă nu cumva tot ceea ce se întâmplă nu este dirijat împotriva echipei noastre, având în vedere că aceste greşeli sunt constante şi a tras în acelaşi timp un semnal de alarmă, sperând ca să se ia deciziile necesare pentru ca echipa să nu mai fie dezavantajată.
"Este prima declaraţie pe care o dau, de la conferinţa de presă de la începutul campionatului. Nu am dorit să vorbim, am preferat să muncim, să fim modeşti şi să lăsam rezultatele să vorbească. Echipa a avut un parcurs bun, în momentul de faţă fiind pe locul 1 şi ajungând până în optimile Cupei României, acest lucru datorându-se seriozităţii, atitudinii profesioniste a tuturor celor implicaţi: lot de jucători, conducere tehnic şi conducere administrativă. Dar, din păcate, ce s-a întâmplat în această perioadă, de la începutul campionatului şi până în prezent, în privinţa arbitrajelor, îmi lasă un gust amar şi ridică şi ridică multe semne de întrebare. Arbitrii au dat în această perioadă adeversarilor noştri 4 lovituri de la 11 m. Noi am primit doar una, deşi am avut alte numeroase situaţii în care puteam beneficia şi de altele. Toate penalty-urile ridică multe semne de întrbare, privind corectitudinea lor, două dintre ele fiind dictate pe final de meci, când eram în avantaj şi tot două dintre ele, fiind primite de la acelaşi arbitru, în interval de câteva etape. Totul a culminat cu meciul de Cupă,  de marţi seara, unde am avut ca adversar pe Hermannstadt. Recunosc, nu am făcut un joc strălucit, dar în minutul 90, la 1-0 pentru oaspeţi, a fost henţ cla rîn careul advers şi normal, trebuia dat penalty pentru noi. Dar din păcate, arbitrii nu au acordat lovitura de pedeapsă ce ni se cuvenea. Toţi au văzut 11 m, numai cei 4 arbitri, nu! După meci, analizând video, arbitrul de centru a recunoscut că a fost henţ în careu, dar din păcate era prea târziu. Ne punem, logic, întrebarea: Arbitrii nu au văzut, sau au fost rău intenţionaţi? Aşteptăm o disucţie cu Comisia Centrală de Arbitri şi probabil sancţiunile ce se impun arbitrilor, pentru am pierdut foarte multe puncte şi o posibilă calificare în Cupă, pe mâna cavalerilor fluierului şi ei oficiază în continuare" a declarat Dumitru Olteanu.

Meciul Urmator

 • Meciul Urmator
 • Ultimul Meci

FC Argeş   CS MIOVENI

sigla fc arges

 ball_3_anim

csmioveni logo mic

DATA: 14.07.2020, 20.00, Liga 2, Et. 2, Play-off

CS MIOVENI
- Rapid

csmioveni logo mic

ball_3_anim

sigla Rapid Bucuresti site

Scor final 0 - 0
(0-0)
7.7.2020, ora 20:00 Liga 2, Et. 1, Play-off

Urmatorul Meci in

Neprogramat

Clasament si Rezultate

 • Clasament
 • Rezultate

 
Echipa J V E Î G P
1 UTA
1 0 0 1 3-4 25
2 Turris Tr Măgurele  2 1 1 0 4-3 24*
3
CS MIOVENI 1 0 1 0 0-0 21*
4
Rapid 2 0 2 0 0-0 21*
5
Campionii FC Argeş 1 0 1 0 0-0 20
6
Petrolul 1 0 1 0 0-0 20
 
 * s-a rotunjit punctajul cu 0,5p            
 
             
             
             
 
             
 
           
 
           
 
         
               
               
               
               
               
               

 Etapa 1 2019/2020 Play-off
4. 07. 2020
Echipa Scor  Echipa
CS MIOVENI 0-0 Rapid
UTA - Petrolul
Turris Tr Măgurele 0-0 Campionii FC Argeș
Etapa 2    11.07
Campionii FC Argeș -
CS MIOVENI
UTA 3-4 Turris Tr Măgurele
Petrolul 0-0
Rapid
Etapa 3   18.07
CS MIOVENI - UTA
Turris Tr Măgurele - Petrolul

 

Imnul CS Mioveni

Obtener Plugin Flash para visualizar este reproductor

Stiri Judo

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Stiri Tenis de Masa

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Stiri Box

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n