Sâmbătă, Februarie 29, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Opriţa şi jucătorii vor victorie, mâine, cu Chindia

conf presa beta burneaAstăzi, la Stadionul Orăşenesc din Mioveni, antrenorul principal al echipei noastre şi doi dintre jucători au participat la o conferinţă de presă, în care au vorbit despre meciul de vineri, de la 17,30, cu Chindia. 

"Ne aşteaptă o partidă dificilă, ca şi celelalte de până acum. Jucăm cu o echipă care este neînvinsă în trei etape, care are ca obiectiv promovarea, o echipă omogenă, cu un antrenor bun. Chindia este o echipă pragmatică, care nu face prea mult spectacol, dar obţine rezultate! Noi venim după nişte rezultate care nu au fost aşa cum ne-am dorit. Vrem însă să facem o partidă bună, să ne revanşăm faţă de suporteri. Aştept lucrul acesta de la jucători, am încredere în dorinţa lor şi cred că am jucători valoroşi şi o echipă unită. Am încredere, de asemenea, că or să vină şi rezultatele! Cu Pandurii, dacă ne gândim acum, dacă mai marcam din ocaziile pe care le-am avut era altceva. Apoi, la Metaloglobus, am avut o partidă echilibrată, cu o echipă care s-a întărit în această iarnă. Ne aşteaptam să fie aşa echilibrat şi aşteptam ca meciul să fie decis de o fază fixă, iar echipa care înscrie prima, să câştige. Noi am înscris primii de altfel, un gol valabil, Măzărache nu a avut treabă cu portarul lor, dar arbitrul a dat fault în atac. Apoi, în repriza a doua, la Balint s-a ridicat off-side şi nu a fost. La un meci echilibrat contează astfel de decizii. Trebuia însă să trecem şi peste momentele alea şi să mai înscriem, să fim mai atenţi. Metaloglobus nu a jucat mai bine, noi am dominat prima repriză şi în a doua repriză am atacat, dar am primit acele goluri... Am încredere că o scoatem la capăt şi apoi apar şi rezultatele bune. Eu sunt împăcat cu ideea că fac treabă bună şi, dacă munceşti or să se vadă rezultatele. Voi miza pe atac în acest meci, aşa cum am mizat şi cu Pandurii. Încercăm să atacăm din primul minut. Vrem să facem meciuri bune, să vină lumea la stadion, iar rezultatele să fie pe măsură. E greu să mai vorbim de promovare, dar mai sunt multe etape... Chindia joacă ce a jucat şi în tur. Am auzit de la Moldovan că joacă cel mai frumos fotbal... să nu se supere pe mine, dar eu am văzut o echipă care joacă la rezultat şi o face foarte bine. Joacă în apărare foarte bine şi mizează pe contraatac şi pot să te surprindă în orice moment. În plus, se bate la promovare în ultimii ani. Presiune este şi la ei şi la noi. Important este să jucăm noi ce trebuie! Vrem rezultate cât mai bune şi în acest sezon!"

Şi jucătorii galben-verzi sunt conectaţi la importanţa partidei cu Chindia de mâine. 

Ionuţ Burnea, declara: "Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu. Întâlnim un adversar cu jucători buni, cu foşti fotbalişti de Liga I în componenţă, ca Daniel Florea, Valentin Alexandru. Noi suntem motivaţi şi vrem să facem un joc bun. Atmosfera este bună în echipa noastră, iar presiunea este la ei. Noi trebuie să ne facem jocul. Nu ne-am dorit să avem rezultatele pe care le-am avut, dar nu avem ce să facem...mergem înainte...".

La rândul său, Dean Beţa, fotbalist venit la Mioveni în această iarnă, a completat: "Suntem în faţa unei partide grele, dar pe care o tratăm cu maximă seriozitate. Suntem concentraţi pentru a scoate un rezultat pozitiv. Am încredere în mine şi în colegi, am simţit asta la pregătire, iar la antrenamente parcă s-a văzut altceva... Presiunea mai mare este la adversar. Şi ei au început mai rău şi au legat apoi 10 victorii, nu văd de ce nu am putea şi noi face la fel... În primele trei etape nu este tocmai ce ne-am propus în vestiar, dar de la acest meci vrem să facem mai mult şi mai bine".

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n