Duminică, Septembrie 20, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis de masă: În Cupa ETTU jucăm în Belgia

tenis echipa nou

Pentru al patrulea an consecutiv, CS Mioveni va reprezenta România în Cupa ETTU la tenis de masă, a doua competiÅ£ie ca valoare din Europa la acest sport.  De data aceasta, echipa argeÅŸeană va juca în Belgia, iar adversare vor fi echipe din Rusia, Spania ÅŸi Å£ara gazdă.   


 
După ce anul trecut a înregistrat o premieră, ajungînd pînă în turul al  treilea al Cupei ETTU, unde a fost eliminată de echipa belgiană Logis, anul acesta, argeÅŸenii vor debuta în noua ediÅ£ie tot în Belgia. De data aceasta, gazdă a turneului va fi echipa IT Verdinamur, grupa în care au fost repartizate aceste echipe fiind Grupa C. La tragerea la sorÅ£i de la începutul acestei săptămîni, în această grupă alături de CS Mioveni au mai fost repartizate TTSC UMM - Elem din Rusia, DVK Borges Vall din Spania, AD Vincios BMC din Spania ÅŸi echipa gazdă TT Verdinamur. 
Turul I preliminar se va disputa în acest an în perioada 28-30 septembrie. CS Mioveni a mai participat în Cupa ETTU ÅŸi în pre­­cedentele sezoane, iar de la an la an performanÅ£ele s-au mărit. Astfel, pe rînd, galben-verzii au trecut de turul 1, apoi de turul 3, iar apogeul a fost atins sezonul trecut cînd s-a jucat în turul al treilea. Din echipa care va reprezenta în acest sezon CS Mioveni în Cupa ETTU fac parte căpitanul-jucător IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ.
Sursa: www.curier.ro 

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n