Sâmbătă, Septembrie 22, 2018
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis, Cupa ETTU: Campioana Belgiei, adversara Mioveniului

tenis luxAstăzi s-a tras la sorţi şi programul meciurilor din turul 3 al Cupei ETTU la tenis de masă, CS Mioveni, singura formaţie românească, aflată în primele 16 din Europa, urmând să joace în Belgia, cu echipa campioană a acestei ţări, Logis Auderghem.


ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş vor trebui aşadar să dea piept cu o echipă calificată direct în această fază a competiţiei.  
Deşi dintre toţi adversarii cu care puteau să pice, belgienii sunt cei mai puternici, jucătorii Mioveniului nu se tem şi merg în Benelux să-şi joace şansa. "Jucăm cu echipa campionaă a Belgiei, ce îl are în componenţă pe legendarul Saive. O să fie o partidă disputată. Belgienii au prima şansă. Ei sunt cunoscuţi şi datorită publicului lor, având cea mai tare galerie, mai tare decât ce am înfruntat noi în Olanda. Un adversar puternic ce să mai vorbim... Ne jucăm şansa, nu mergem bătuţi. Avem o mică şansă. Se joacă pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, într-o singură manşă" a declarat antrenorul jucător al Mivoeniului, Ionuţ Seni.
Întâlnirea cu Logis Auderghem este programată în Belgia, duminică, 27 noiembrie, de la ora 16,00.


Programul complet al turului trei al Cupei ETTU
# Besiktas Jimnastik Kulubu (Turcia) - SPG Linz (Austria) 
# Halmstad BTK (Suedia) - SF SKK El Nino Praha (Cehia) 
# Stella Sport La Romagne (Franţa) - Cajasur Priego TM (Spania) 
# Istres Tennis de Table (Franţa) - STK Starr Varaždin (Croaţia) 
# Fortune (Ucraina) - SK Vydrany (Slovacia)
# SG Stockerau (Austria) - STK Libertas Marinkolor (Croaţia)
# DKV Borges Vall (Spania) - TTC Kazan (Rusia) 
# Logis Auderghem (Belgia) - CS Mioveni.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Mioveni şi de Primăria Oraşului Mioveni.

 

Tenis de masă: Participare pentru România la Open-ul Austriei

tenis luxCei trei componenţi ai echipei de tenis de masă a Mioveniului, Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş, vor participa, în această săptămână, la Linsk, la Open-ul Austriei, unde vor reprezenta România.


Cei trei fac astfel parte din lotul naţional, alături de alţi patru tenismeni, Crişan, Szocz, Pletea şi Spelbuş.

Open-ul Austriei este o competiţie internaţională, oficială, foarte puternică, la care participă mai multe ţări din Europa. Aici vor veni şi cei care au câştigat la Olimpiadă şi mulţi alţi campioni. Pentru cei trei jucători ai Mioveniului este o premieră această participare împre­ună sub tricolor, Rareş Şipoş fiind ultimul cooptat în lotul de seniori al României, în timp ce Seni şi Cazacu au mai jucat. De menţionat că Ionuţ Seni este şi antrenor secund al lotului naţional. Competiţia are loc în perioada 9 - 12 noiembrie la Linz. 
„Sperăm să avem comportare frumoasă şi aici. Am avut evoluţii bune pentru echipa de club atît în campionat, cît şi în Cupa ETTU şi avem aceleaşi aşteptări şi acum cînd facem parte din lotul României“, ne-a spus Ionuţ Seni.

   

Ionuţ Seni: "Am fost a 4-a favorită, dar atitudinea a făcut diferenţa!"

tenis olandaEchipa de tenis de masă a CS Mioveni s-a calificat, în weekend, în premieră pentru clubul galben-verde, dar şi pentru  o chipă din România, în turul trei (şaispre­zecimi) al Cupei UTTU. Astfel, Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş au ajuns cu echipa în primele şaisprezece din Europa în ETTU Cup.


Galben-verzii au jucat în Grupa A, în Olanda, unde gazde au fost Enjoy & Deploy Taverzo, din grupă mai făcînd parte italienii de la ASD Marcozzi şi ruşii de la TTC Kazan. Primul meci a fost cu echipa rusă TTC Ka­­zan, iar argeşenii au produs o surpriză imensă, învingînd-o cu 3-1. Partidele jucate au fost următoarele:
 # MUTYGULLIN Ramil - Rareş ŞIPOŞ 1-3 (11:13 / 7:11 / 11:7 / 9:11)
# Vitali MURZIN - Alexandru CAZACU 2-3 (9:11 / 13:11 / 11:9 / 8:11 / 12:14)
 # Alexander VINOKUROV - Ionut SENI 3-1 (11:5 / 11:3 / 9:11 / 11:6)
 # MUTYGULLIN Ramil - Alexandru CAZACU 0-3 (9:11 / 6:11 / 8:11).
Sîmbătă seara a urmat întîlnirea de foc cu echipa gazdă, în faţa unei săli arhipline şi a unei galerii foarte zgomotoase. CS Mioveni a pierdut onorabil acest meci, cu 3-2, presiunea publicului spunîndu-şi, la un moment dat, cuvîntul, iar lui Rareş Şipoş, din cauza tensiunii şi a atmosferii, făcîndu-i-se rău şi solicitînd intervenţia echipei medicale.

Meciurile jucate au fost:

# Alexandru CAZACU - Borna KOVAC 3-1 (11:9 / 11:8 / 8:11 / 12:10)
#  Rares SIPOS - KHATCHANOV Martin 0-3 (7:11 / 8:11 / 10:12)
# Ionut SENI - Roel BOGIE 3-2 (13:15 / 9:11 / 11:5 / 11:8 / 12:10)
#  Alexandru CAZACU - KHATCHANOV Martin 2-3 (13:11 / 6:11 / 3:11 / 11:9 / 11:13)
#  Rares SIPOS - Borna KOVAC 1-3 (12:10 / 15:17 / 10:12 / 6:11) 
Dumminică dimineaţă, argeşenii au jucat meciul decisiv cu italienii de la ASD Marcozzi. Cum aceştia pierduseră toate partidele pînă la acea oră, CS Mioveni pornea ca favorită, iar o victorie urma să aducă şi calificarea. Calculele hîrtiei s-au adeverit, şi echipa românilor a cîştigat meciul cu 3-0. Scorurile pe meciuri au fost:
 # Stefano TOMASI - Rares SIPOS 0-3 (13:15 / 6:11 / 11:13)
#  Makanjuola KAZEEM - Alexandru CAZACU (8:11 / 11:7 / 7:11 / 7:11)

#  DI MARINO Alessandro - Ionut SENI (6:11 / 8:11 / 10:12).

La o zi după ce a revenit în ţară din deplasarea din Olanda, antrenorul jucător al echipei din Mioveni, Ionuţ Seni, ne-a spus mai multe despre partidele jucate de el şi coechipieri în turul al doilea al Cupei ETTU. Acesta ne-a povestit şi tensiunea în care s-au disputat partidele şi ceea ce a păţit coechipierul său, Rareş Şipoş.  

Ionuţ Seni: "Eram out-side-ri, dar am avut atitudine!"

„Am pornit ca a 4-a favorită în această grupă. Eram out-side-ri şi, sincer, nici noi nu credeam că putem să ne calificăm. Era doar un vis al nostru. Dar am avut atitudine corespunzătoare foarte bună, ne-am bazat pe echipă şi pe omogenitatea lotului şi am reuşit să tratăm fiecare meci cu foarte mare seriozitate şi determinare. Atitudinea a fost cea care a făcut diferenţa şi a dus la această calificare mult visată şi sperată. Este o premieră pentru o echipă din România să ajungă în primele 16 din Europa în ETTU Cup. Ne bucură acest lucru şi sperăm ca în faza următoare să facem o nouă figură frumoasă. Meciurile au fost trăite la intensitate maximă. A fost foarte mare presiunea, mai ales cu olandezii, care au avut o galerie foarte mare ce şi-a pus amprenta pe starea noastră psihică, în speicial pe Rareş Şipoş, căruia în meciul decisiv, la 1-0 pentru el la partide şi 2-2 în al doilea joc, din cauza încrîncenării meciului şi a publicului, i s-a făcut rău. A ieşit de la masă, a venit medicul şi apoi a continuat. A piedut în final întîlnirea, dar cele două meciuri cîştigate cu olandezii ne-au propulsat pe primul loc. Ca şi adversar, echipa rusă a fost cea mai tare. Dar noi am reuşit surpriza şi în primul meci am cîştigat contra lor şi am mers mai departe cu alt moral. Olandezii au avut echipă puternică, dar nu au folosit decît un croat, un rus şi un belgian. Acum, pentru că am cîştigat grupa, avem decît patru variante la adversarii din turul următor. Toţi sînt foarte tari“, ne-a spus Seni.

Adversar din Ucraina, Belgia, Turcia sau Suedia

Turul 3 al Cupei ETTU se va desfăşura în perioada 25 - 27 noiembrie. Pe tabloul şaisprezecimilor sînt puse deja primele 8 favorite La Romagne (Franţa), Istres (Franţa), Borges (Spania), Stockerau (Austria), Fortune Kiev (Ucraina), Logis (Belgia), Beşiktaş (Turcia), Halmstad (Suedia), însă CS Mioveni, pentru că a cîştigat grupa, nu poate pica la tragerea la sorţi decît cu una din ultimele patru, care sînt însă şi echipe mai accesibile, faţă de primele patru favorite. Tragerea la sorţi va avea loc în zilele următoare, iar echipa argeşeană va juca meciul în deplasare.   

Rezultatele complete ale Grupei A:

 TTC Kazan         1 : 3    CS Mioveni    
 Enjoy & Deploy Taverzo 3 : 2    ASD Marcozzi    
 CS Mioveni          2 : 3    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi          1 : 3    TTC Kazan    
 TTC Kazan           3 : 1    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi           0 : 3    CS Mioveni

CLASAMENT FINAL

1. CS MIOVENI    3  2  1  8-4   5 p
2. TTC Kazan       3  2  1  7-5   5 p
3. Enjoy & Deploy 3  2  1 7-7   5 p
4. ASD Marcozzi   3  0  3 3-9   3 p

   

Tenis: Calificare în Turul III al Cupei ETTU

Echipa de tenis de masă a CS Mioveni a ajuns astăzi în primele 16 echipe din Europa care participă în Cupa ETTU. Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş au învins cu 3-0 echipa italiană ASD Marcozzi şi s-au calificat în Turul III de pe primul loc al Grupei A.


Sâmbătă, CS Mioveni a învins mai întâi pe ruşii de la Kazan cu 3-1, după care a pierdut cu 3-2 în faţa gazdelor de la Enjoy & Deploy.

Astăzi de dimineaţă a urmat meciul cu ASD Marcozzi, care a fost o simplă formalitate pentru galben-verzi. Scorul a fost 3-0, iar echipa noastră a urcat pe primul loc al grupei.

Rezultatele de astăzi au fost următoarele:

Stefano TOMASI - Rares SIPOS 0-3 (13:15 / 6:11 / 11:13)

Makanjuola KAZEEM - Alexandru CAZACU (8:11 / 11:7 / 7:11 / 7:11)

DI MARINO Alessandro - Ionut SENI (6:11 / 8:11 / 10:12).

Rezultatele complete din Olanda:

Oct 29 14:00 CET TTC Kazan 1 : 3 CS Mioveni  
  Oct 29 14:00 CET Enjoy & Deploy Taverzo 3 : 2 ASD Marcozzi  
  Oct 29 19:00 CET CS Mioveni 2 : 3 Enjoy & Deploy Taverzo  
  Oct 29 19:00 CET ASD Marcozzi 1 : 3 TTC Kazan  
  Oct 30 10:00 CET TTC Kazan 3 : 1 Enjoy & Deploy Taverzo  
  Oct 30 10:00 CET ASD Marcozzi 0 : 3 CS Mioveni

Clasament final:

1. CS Mioveni

2. Kazan

3. Enjoy & Deploy

4. Marcozzi

   

Tenis: Victorie şi înfrângere după ziua 1 în Turul II al Cupei ETTU

tenis luxEchipa de tenis de masă a clubului nostru dispută în acest week-end în Olanda, meciurile din cadrul Grupei A a Turului II al Cupei ETTU. După prima zi de concurs, Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş


au obţinut o victorie, cu ruşii de la TTC Kazan şi au fost învinşi de echipa gazdă Enjoy & Deploy Taverzo. În această dimineaţă vor juca partida decisivă  cu ASD Marcozzi din Italia. 

Ieri, în prima partidă, tenismenii Miioveniului au câştigat cu 3-1 în faţa ruşilor de la TTC Kazan. Rezultatele pe meciuri au fost următoarele:

MUTYGULLIN Ramil - Rareş ŞIPOŞ 1-3 (11:13 / 7:11 / 11:7 / 9:11)

Vitali MURZIN - Alexandru CAZACU 2-3 (9:11 / 13:11 / 11:9 / 8:11 / 12:14)

Alexander VINOKUROV - Ionut SENI 3-1 (11:5 / 11:3 / 9:11 / 11:6)

MUTYGULLIN Ramil - Alexandru CAZACU 0-3 (9:11 / 6:11 / 8:11).

În a doua partidă a zile, adversară a fost puternica echipă gazdă Enjoy & Deploy Taverzo, olandezii câştigând cu 3-2. Meciurile jucate au fsot următoarele: 

Alexandru CAZACU - Borna KOVAC 3-1 (11:9 / 11:8 / 8:11 / 12:10)

Rares SIPOS - KHATCHANOV Martin 0-3 (7:11 / 8:11 / 10:12)

Ionut SENI - Roel BOGIE 3-2 (13:15 / 9:11 / 11:5 / 11:8 / 12:10)

Alexandru CAZACU - KHATCHANOV Martin 2-3 (13:11 / 6:11 / 3:11 / 11:9 / 11:13)

Rares SIPOS - Borna KOVAC 1-3 (12:10 / 15:17 / 10:12 / 6:11)

În celelalte partide:

# Enjoy & Deply Teverzo - ASD Marcozi 3-2

# ASD Marcozi - TTC Kazan 1-3 

   

Pagina 7 din 19

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n