Marţi, Mai 30, 2017
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: Suntem CAMPIONI NAŢIONALI!

tenis conferinta finala2Echipa de tenis de masa a clubului nostru a câştigat în această seară titlul de CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ! Ionuţ SENI, Aruna QUADRI şi Alexandru CAZACU s-au impus şi în returul Finalei Superligii Masculine şi au ridicat deasupra capului


, pentru prima oară în istoria clubului şi a oraşului, o cupă de CAMPIONI NAŢIONALI.

După ce s-au impus cu 5-1 în deplasare, în turul FINALEI, astăzi, cei trei au câştigat partida cu 5-2, în faţa unei săli arhipline. FELICITĂRI CÂŞTIGĂTORILOR şi BAFTĂ în Cupele Europene!

 

Tenis de masă: Joi jucăm cu trofeul pe masă!

tenis conferinta finala2Conducerea CS Mioveni a organizat astăzi o conferinţă de presă în care jucătorii echipei de tenis de masă, oficialii clubului şi noul sponsor au vorbit despre meciul retur al Finalei Superligii Masculine.

Citeşte mai mult: Tenis de masă: Joi jucăm cu trofeul pe masă!

   
   

Tenis de masa: Finala Superligii CS Pristavu - CS Mioveni, pe 25 si 28 aprilie

tenis semifinala arunaFinala Superligii Masculine de Tenis de Masa se va desfasura anul acesta între echipa noastra si CS Pristavu Câmpulung. Meciul tur va avea loc pe 25 aprilie ora 17,00 la Câmpulung, iar returul, pe 28 aprilie la Mioveni.

Citeşte mai mult: Tenis de masa: Finala Superligii CS Pristavu - CS Mioveni, pe 25 si 28 aprilie

   

tenis semifinala seniEchipa de tenis de mas? a clubului nostru a învins în aceasta diminea?? cu 5-1 în deplasare, în returul semifinalei Superligii, calificându-se astfel în finala campionatului.


În tur, la Mioveni, Seni, Cazacu ?i Aruna învinseser? cu 5-0, astfel c? în meciul de ast?zi nu mai aveau nevoie decât de 3 seturi pentru a-?i asigura locul în final?. Tenismenii galben-verzi au avut îns? o presta?ie deosebit? câ?tigând ?i aceast? partid? cu 5-1 ?i vor juca acum , luna viitoare, cu trofeul pe mas?. 

   

Pagina 8 din 17

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n