Vineri, Martie 22, 2019
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: Victorie cu 5-0 în turul semifinalei Superligii

tenis sf gh semifCS Mioveni este cu un pas în finala Superligii Masculine la Tenis de Masă, după ce la sfârÅŸitul săptămânii trecute a învins cu 5-0, în deplasare, la Electrica Sf Gheorghe, în prima manşă a semifinalei.


Echipa noastră a fost formată din IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu, RareÅŸ ÅžipoÅŸ ÅŸi Valentin Drăgan, dintre cei patru, însă, doar primii trei evoluând. Returul este programat săptămâna viitoare, joi, 9 martie, în Sala de Sport a Åžcolii Liviu Rebreanu din Mioveni. 

Rezultate tehnice:

# Moldovan - Seni 2-3 (12-10, 7-11, 11-4, 6-11, 13-15)

# Bîrlan - ÅžipoÅŸ 1-3 (8-11, 11-4, 5-11, 6-11)

# Kocsis - Cazacu 0-3 (4-11, 2-11, 5-11)

# Bîrlan - Seni 0-3 (7-11, 6-11, 1-11)

# Moldovan - Cazacu 0-3 (6-11, 11-13, 4-11)

 

Tenis de masă: Locul 1 la Open Bucureşti

tenis juniori bucÎn week-end patru sportivi ai secÅ£iei de tenis de masă a clubului nostru au participat la competiÅ£ia Open România BucureÅŸti.


 Din cei 4 tenismeni antrenaÅ£i de Dorel Lăzăroiu, Denis Sultana de 13 ani, a obÅ£inut locul 1, iar Robert RoÅŸu a ieÅŸit al 6-lea la categoria Elitte. 

   

Tenis de masă: 7 victorii în retur şi calificare în play-off

tenis echipa nouEchipa noastră de tenis de masă a terminat sezonul regulat al Superligii NaÅ£ionale pe primul loc, după ce în returul de la Buzău a câÅŸtigat toate cele 7 partide disputate.


Pe rând, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ au învins cu aselaÅŸi scor, 5-0, pe CS U Craiova, CSM BistriÅ£a, Poli Cluj Napoca, TopSpin ConstanÅ£a, CSTA BucureÅŸti ÅŸi Electrica Sf Gheorghe ÅŸi cu 5-3 pe Pristavu Câmpulung. În urma acestor victorii, la finalul sezonului regulat, CS Mioveni ocupă locul 1 al clasamentului, fiind urmată în top de CS Pristavu Cîmpulung, CS Politehnica Cluj Napoca ÅŸi CS Electrica Sf Gheorghe. De altfel aceste patru echipe sunt ÅŸi cele calificate în play-off-ul competiÅ£iei, care va începe la sfârÅŸitul acestei săptămâni, CS Mioveni urmând să joace turul semifinalei, vineri la Sf Gheorghe.

Clasament general Superliga
MASCULIN
1.CS MIOVENI
2.CS PRISTAVU C-LUNG
3.CS POLITEHNICA CLUJNAPOCA
4.CS ELECTRICA SF.GHEORGHE
5.CSM BISTRITA
6.CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
7.CSTA BUCURESTI
8.CS TOPSPIN 08 CONSTANTA

   

Tenis de masă: Patru victorii cu 5-0 în returul Superligii

tenis belgia 2Echipa noastră de tenis de masă dispută în aceste zile la Buzău returul Superligii Masculine. În primele patru partide CS Mioveni a obÈ›inut patru victorii toate cu 5-0, adversari fiind în ordine CS U Craiova, CSM BistriÈ›a, Poli Cluj Napoca È™i TopSpin ConstanÈ›a.


 Sâmbătă È™i duminică vor urma meciurile cu Sf Gheorghe, CSTA BucureÈ™ti È™i CS Pristavu Câmpulung. 

   

Alexandru Cazacu, în primii 32 din lume la Ping-Pong

tenis cazacu 1Jucătorul lui CS Mioveni de tenis de masă, Alexandru Cazacu, a ajuns în primii 32 de sportivi din lume la ping-pong. Acesta a participat, în weekend, la Londra, în Anglia, la Campionatul Mondial de Ping-Pong 


ÅŸi, după ce a trecut de grupe ÅŸi s-a calificat pe tabloul principal, a fost eliminat din competiÅ£ie. Cazacu a jucat cu un tricou pe care era inscripÅ£ionat numele oraÅŸului pentru care joacă în România - Mioveni, dar ÅŸi porecla sa de la aceste jocuri: „Bomberman“ (n.r. - Bombardierul).

Ping-pong-ul este un sport puÅ£in diferit de tenis de masă, toÅ£i jucătorii fiind obligaÅ£i să evolueze aici cu acelaÅŸi tip de palete, fără bureÅ£i. De asemenea, meciurile se joacă pînă la 15, iar sistemul de calificare este altul. În acest weekend, Alexandru Cazacu a jucat la acest campiont mondial, fiind printre cei 64 de participanÅ£i, al doilea jucător român calificat. Tenismenul lui CS Mioveni a fost repartizat în grupa B, alături de alÅ£i 7 sportivi: SHMYREV Maxim (RUSIA), MILCHIN Ewgenij (GERMANIA), GROENEWOLD Martin (OLANDA\), WARE Matt (ANGLIA), CUNDY Dean (Å¢ARA GALILOR), RAYNAL Christophe (FRAÅ¢A), ÅŸi FRANETA Jovica (MUNTENEGRU). Cazacu a cîÅŸtigat cu 2-1 în faÅ£a englezului, apoi a piedut cu 2-0 în faÅ£a rusului care era vicecampion mondial. Avînd o victorie în primele două partide, românul ÅŸi-a cîÅŸtigat dreptul de a juca un meci de calificare ÅŸi l-a cîÅŸtigat pe acesta cu 2-1 în faÅ£a sportivului din Germania. Ajuns pe tabloul principal de 32, Cazacu a dat de rusul KUTSENKO Vladislav ÅŸi a pierdut cu 2-1, adversarul ajungînd pînă în sferturi. Anul acesta, Campionatul Mondial a fost cîÅŸtigat de un chinez, YAN Weihao, care l-a  învins, în finală, cu 3-1, pe neamÅ£ul FLEMMING Alexander.

tenis cazacu 2Pentru Alexandru Cazacu participarea la mondialele de ping-pong a fost una foarte bună, re­­­uÅŸind această calificare pe tabloul principal.
„Duminică s-a terminat campionatul ÅŸi a cîÅŸtigat un chinez. Au început să cîÅŸtige ÅŸi la acest sport, la tot ce se joacă cu palete. Eu am trecut de grupe, după ce am cîÅŸtigat primul meci cu un englez, 2-1. Apoi am pierdut cu vicecampionul mondial, un rus, cu 2-0. Dar cîÅŸtigînd o partidă în primele două, am putut să merg în calificări, unde am cîÅŸtigat cu 2-1 în faÅ£a unul neamÅ£. Apoi, pe tabloul principal de 32 am pierdut cu un rus, 2-1. A fost OK pentru mine, am jucat foarte bine, Å£înînd cont că nu m-am antrenat deloc. Nivelul a fost mult mai ridicat faţă de ce ÅŸtiam eu“, ne-a spus Cazacu.

Sursa: www.curier.ro

   

Pagina 8 din 22

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n