Joi, Septembrie 21, 2017
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: Jucător al CS Mioveni, în sferturi la Olimpiada

tenis semifinala arunaCampionul Naţional din 2016 cu echipa Mioveniului la tenis de masă, nigerianul Aruna Quadri a jucat în această dimineaţă în sferturile de finală ale concursului de simplu de la Jocurile Olimpice 2016 Brazila.


Din păcate sportivul legitimat la CS Mioveni a pierdut în faţa numărului 1 mondial, chinezul Ma Long, cu 4-0 (11-4, , 11-2, 11-6, 11-7).
Aruna a realizat însă o performanţă deosebită la Jocurile Olimpice din acest an, devenind primul african din istorie care ajunge în sferturile de finală ale Olimpiadei.

În optimi, Aruna, care este nr. 40 mondial, îl eliminase pe germanul Timo Boll, scorul fiind 4-2 (12-10, 12-10, 11-5, 3-11, 5-11, 11-9), neamţul fiind fost nr. 1 mondial şi locul 8 în acest moment.

"Este un miracol, este minunat, nu stiu ce să ma spun, dar fanii mei au făcut acastă victorie să fie posibilă. Mulţumesc tuturor spectatorilor brazilieni pentru suport, mi-au dat multă energie, este un vis devenit realitate să joc în sferturile de finală. De necrezut, pur şi simplu de necrezut" a declarat nigerianul care şi-a trecut numele în cartea de istorie a Olimpiadei, imediat după ce l-a eliminat pe germanul Boll şi s-a calificat în sferturi.tenis campioni 1

 

Tenis de masă: Ionuţ Seni, campion în Bulgaria

tenis seni bulgariaTenismenul clubului nostru, Ionuţ Seni a câştigat duminică în Bulgaria Festivalul Internaţional de Tenis de masă - Albena. La aceeaşi competiţie, Alexandru Cazacu a ocupat locul 5.


CS Mioveni a avut doi reprezentanţi la Concursul din Bulgaria, care a adunat la start 700 de participanţi din 20 de ţări, pe Ionuţ Seni şi Alexandru Cazacu. La individual, s-a participat pe grupe valorice, şi ambii noştri tenismeni au ocupat locul 5. În plus, Seni a participat şi la dublu, unde a făcut echipă cu un alt român, Szocz Hunor care joacă în Germania la Werder Bremen. Cei doi au cîştigat trofeul la dublu, reprezentând cu brio cluburile unde sunt legitimaţi. 

   

Tenis de masă: Suntem CAMPIONI NAŢIONALI!

tenis conferinta finala2Echipa de tenis de masa a clubului nostru a câştigat în această seară titlul de CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ! Ionuţ SENI, Aruna QUADRI şi Alexandru CAZACU s-au impus şi în returul Finalei Superligii Masculine şi au ridicat deasupra capului


, pentru prima oară în istoria clubului şi a oraşului, o cupă de CAMPIONI NAŢIONALI.

După ce s-au impus cu 5-1 în deplasare, în turul FINALEI, astăzi, cei trei au câştigat partida cu 5-2, în faţa unei săli arhipline. FELICITĂRI CÂŞTIGĂTORILOR şi BAFTĂ în Cupele Europene!

   

Tenis de masă: Joi jucăm cu trofeul pe masă!

tenis conferinta finala2Conducerea CS Mioveni a organizat astăzi o conferinţă de presă în care jucătorii echipei de tenis de masă, oficialii clubului şi noul sponsor au vorbit despre meciul retur al Finalei Superligii Masculine.

Citeşte mai mult: Tenis de masă: Joi jucăm cu trofeul pe masă!

   
   

Pagina 8 din 17

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n