Joi, Mai 23, 2019
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis, Cupa ETTU: Campioana Belgiei, adversara Mioveniului

tenis luxAstăzi s-a tras la sorÅ£i ÅŸi programul meciurilor din turul 3 al Cupei ETTU la tenis de masă, CS Mioveni, singura formaÅ£ie românească, aflată în primele 16 din Europa, urmând să joace în Belgia, cu echipa campioană a acestei ţări, Logis Auderghem.


ionuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ vor trebui aÅŸadar să dea piept cu o echipă calificată direct în această fază a competiÅ£iei.  
DeÅŸi dintre toÅ£i adversarii cu care puteau să pice, belgienii sunt cei mai puternici, jucătorii Mioveniului nu se tem ÅŸi merg în Benelux să-ÅŸi joace ÅŸansa. "Jucăm cu echipa campionaă a Belgiei, ce îl are în componenţă pe legendarul Saive. O să fie o partidă disputată. Belgienii au prima ÅŸansă. Ei sunt cunoscuÅ£i ÅŸi datorită publicului lor, având cea mai tare galerie, mai tare decât ce am înfruntat noi în Olanda. Un adversar puternic ce să mai vorbim... Ne jucăm ÅŸansa, nu mergem bătuÅ£i. Avem o mică ÅŸansă. Se joacă pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, într-o singură manşă" a declarat antrenorul jucător al Mivoeniului, IonuÅ£ Seni.
Întâlnirea cu Logis Auderghem este programată în Belgia, duminică, 27 noiembrie, de la ora 16,00.


Programul complet al turului trei al Cupei ETTU
# Besiktas Jimnastik Kulubu (Turcia) - SPG Linz (Austria) 
# Halmstad BTK (Suedia) - SF SKK El Nino Praha (Cehia) 
# Stella Sport La Romagne (FranÅ£a) - Cajasur Priego TM (Spania) 
# Istres Tennis de Table (FranÅ£a) - STK Starr Varaždin (CroaÅ£ia) 
# Fortune (Ucraina) - SK Vydrany (Slovacia)
# SG Stockerau (Austria) - STK Libertas Marinkolor (Croaţia)
# DKV Borges Vall (Spania) - TTC Kazan (Rusia) 
# Logis Auderghem (Belgia) - CS Mioveni.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Mioveni şi de Primăria Oraşului Mioveni.

 

Tenis de masă: Participare pentru România la Open-ul Austriei

tenis luxCei trei componenÅ£i ai echipei de tenis de masă a Mioveniului, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ, vor participa, în această săptămână, la Linsk, la Open-ul Austriei, unde vor reprezenta România.


Cei trei fac astfel parte din lotul naţional, alături de alţi patru tenismeni, Crişan, Szocz, Pletea şi Spelbuş.

Open-ul Austriei este o competiÅ£ie internaÅ£ională, oficială, foarte puternică, la care participă mai multe ţări din Europa. Aici vor veni ÅŸi cei care au câÅŸtigat la Olimpiadă ÅŸi mulÅ£i alÅ£i campioni. Pentru cei trei jucători ai Mioveniului este o premieră această participare împre­ună sub tricolor, RareÅŸ ÅžipoÅŸ fiind ultimul cooptat în lotul de seniori al României, în timp ce Seni ÅŸi Cazacu au mai jucat. De menÅ£ionat că IonuÅ£ Seni este ÅŸi antrenor secund al lotului naÅ£ional. CompetiÅ£ia are loc în perioada 9 - 12 noiembrie la Linz. 
„Sperăm să avem comportare frumoasă ÅŸi aici. Am avut evoluÅ£ii bune pentru echipa de club atît în campionat, cît ÅŸi în Cupa ETTU ÅŸi avem aceleaÅŸi aÅŸteptări ÅŸi acum cînd facem parte din lotul României“, ne-a spus IonuÅ£ Seni.

   

Ionuţ Seni: "Am fost a 4-a favorită, dar atitudinea a făcut diferenţa!"

tenis olandaEchipa de tenis de masă a CS Mioveni s-a calificat, în weekend, în premieră pentru clubul galben-verde, dar ÅŸi pentru  o chipă din România, în turul trei (ÅŸaispre­zecimi) al Cupei UTTU. Astfel, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ au ajuns cu echipa în primele ÅŸaisprezece din Europa în ETTU Cup.


Galben-verzii au jucat în Grupa A, în Olanda, unde gazde au fost Enjoy & Deploy Taverzo, din grupă mai făcînd parte italienii de la ASD Marcozzi ÅŸi ruÅŸii de la TTC Kazan. Primul meci a fost cu echipa rusă TTC Ka­­zan, iar argeÅŸenii au produs o surpriză imensă, învingînd-o cu 3-1. Partidele jucate au fost următoarele:
 # MUTYGULLIN Ramil - RareÅŸ ÅžIPOÅž 1-3 (11:13 / 7:11 / 11:7 / 9:11)
# Vitali MURZIN - Alexandru CAZACU 2-3 (9:11 / 13:11 / 11:9 / 8:11 / 12:14)
 # Alexander VINOKUROV - Ionut SENI 3-1 (11:5 / 11:3 / 9:11 / 11:6)
 # MUTYGULLIN Ramil - Alexandru CAZACU 0-3 (9:11 / 6:11 / 8:11).
Sîmbătă seara a urmat întîlnirea de foc cu echipa gazdă, în faÅ£a unei săli arhipline ÅŸi a unei galerii foarte zgomotoase. CS Mioveni a pierdut onorabil acest meci, cu 3-2, presiunea publicului spunîndu-ÅŸi, la un moment dat, cuvîntul, iar lui RareÅŸ ÅžipoÅŸ, din cauza tensiunii ÅŸi a atmosferii, făcîndu-i-se rău ÅŸi solicitînd intervenÅ£ia echipei medicale.

Meciurile jucate au fost:

# Alexandru CAZACU - Borna KOVAC 3-1 (11:9 / 11:8 / 8:11 / 12:10)
#  Rares SIPOS - KHATCHANOV Martin 0-3 (7:11 / 8:11 / 10:12)
# Ionut SENI - Roel BOGIE 3-2 (13:15 / 9:11 / 11:5 / 11:8 / 12:10)
#  Alexandru CAZACU - KHATCHANOV Martin 2-3 (13:11 / 6:11 / 3:11 / 11:9 / 11:13)
#  Rares SIPOS - Borna KOVAC 1-3 (12:10 / 15:17 / 10:12 / 6:11) 
Dumminică dimineaţă, argeÅŸenii au jucat meciul decisiv cu italienii de la ASD Marcozzi. Cum aceÅŸtia pierduseră toate partidele pînă la acea oră, CS Mioveni pornea ca favorită, iar o victorie urma să aducă ÅŸi calificarea. Calculele hîrtiei s-au adeverit, ÅŸi echipa românilor a cîÅŸtigat meciul cu 3-0. Scorurile pe meciuri au fost:
 # Stefano TOMASI - Rares SIPOS 0-3 (13:15 / 6:11 / 11:13)
#  Makanjuola KAZEEM - Alexandru CAZACU (8:11 / 11:7 / 7:11 / 7:11)

#  DI MARINO Alessandro - Ionut SENI (6:11 / 8:11 / 10:12).

La o zi după ce a revenit în Å£ară din deplasarea din Olanda, antrenorul jucător al echipei din Mioveni, IonuÅ£ Seni, ne-a spus mai multe despre partidele jucate de el ÅŸi coechipieri în turul al doilea al Cupei ETTU. Acesta ne-a povestit ÅŸi tensiunea în care s-au disputat partidele ÅŸi ceea ce a păţit coechipierul său, RareÅŸ ÅžipoÅŸ.  

Ionuţ Seni: "Eram out-side-ri, dar am avut atitudine!"

„Am pornit ca a 4-a favorită în această grupă. Eram out-side-ri ÅŸi, sincer, nici noi nu credeam că putem să ne calificăm. Era doar un vis al nostru. Dar am avut atitudine corespunzătoare foarte bună, ne-am bazat pe echipă ÅŸi pe omogenitatea lotului ÅŸi am reuÅŸit să tratăm fiecare meci cu foarte mare seriozitate ÅŸi determinare. Atitudinea a fost cea care a făcut diferenÅ£a ÅŸi a dus la această calificare mult visată ÅŸi sperată. Este o premieră pentru o echipă din România să ajungă în primele 16 din Europa în ETTU Cup. Ne bucură acest lucru ÅŸi sperăm ca în faza următoare să facem o nouă figură frumoasă. Meciurile au fost trăite la intensitate maximă. A fost foarte mare presiunea, mai ales cu olandezii, care au avut o galerie foarte mare ce ÅŸi-a pus amprenta pe starea noastră psihică, în speicial pe RareÅŸ ÅžipoÅŸ, căruia în meciul decisiv, la 1-0 pentru el la partide ÅŸi 2-2 în al doilea joc, din cauza încrîncenării meciului ÅŸi a publicului, i s-a făcut rău. A ieÅŸit de la masă, a venit medicul ÅŸi apoi a continuat. A piedut în final întîlnirea, dar cele două meciuri cîÅŸtigate cu olandezii ne-au propulsat pe primul loc. Ca ÅŸi adversar, echipa rusă a fost cea mai tare. Dar noi am reuÅŸit surpriza ÅŸi în primul meci am cîÅŸtigat contra lor ÅŸi am mers mai departe cu alt moral. Olandezii au avut echipă puternică, dar nu au folosit decît un croat, un rus ÅŸi un belgian. Acum, pentru că am cîÅŸtigat grupa, avem decît patru variante la adversarii din turul următor. ToÅ£i sînt foarte tari“, ne-a spus Seni.

Adversar din Ucraina, Belgia, Turcia sau Suedia

Turul 3 al Cupei ETTU se va desfăşura în perioada 25 - 27 noiembrie. Pe tabloul ÅŸaisprezecimilor sînt puse deja primele 8 favorite La Romagne (FranÅ£a), Istres (FranÅ£a), Borges (Spania), Stockerau (Austria), Fortune Kiev (Ucraina), Logis (Belgia), BeÅŸiktaÅŸ (Turcia), Halmstad (Suedia), însă CS Mioveni, pentru că a cîÅŸtigat grupa, nu poate pica la tragerea la sorÅ£i decît cu una din ultimele patru, care sînt însă ÅŸi echipe mai accesibile, faţă de primele patru favorite. Tragerea la sorÅ£i va avea loc în zilele următoare, iar echipa argeÅŸeană va juca meciul în deplasare.   

Rezultatele complete ale Grupei A:

 TTC Kazan         1 : 3    CS Mioveni    
 Enjoy & Deploy Taverzo 3 : 2    ASD Marcozzi    
 CS Mioveni          2 : 3    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi          1 : 3    TTC Kazan    
 TTC Kazan           3 : 1    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi           0 : 3    CS Mioveni

CLASAMENT FINAL

1. CS MIOVENI    3  2  1  8-4   5 p
2. TTC Kazan       3  2  1  7-5   5 p
3. Enjoy & Deploy 3  2  1 7-7   5 p
4. ASD Marcozzi   3  0  3 3-9   3 p

   

Tenis: Calificare în Turul III al Cupei ETTU

Echipa de tenis de masă a CS Mioveni a ajuns astăzi în primele 16 echipe din Europa care participă în Cupa ETTU. IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ au învins cu 3-0 echipa italiană ASD Marcozzi ÅŸi s-au calificat în Turul III de pe primul loc al Grupei A.


Sâmbătă, CS Mioveni a învins mai întâi pe ruÅŸii de la Kazan cu 3-1, după care a pierdut cu 3-2 în faÅ£a gazdelor de la Enjoy & Deploy.

Astăzi de dimineaţă a urmat meciul cu ASD Marcozzi, care a fost o simplă formalitate pentru galben-verzi. Scorul a fost 3-0, iar echipa noastră a urcat pe primul loc al grupei.

Rezultatele de astăzi au fost următoarele:

Stefano TOMASI - Rares SIPOS 0-3 (13:15 / 6:11 / 11:13)

Makanjuola KAZEEM - Alexandru CAZACU (8:11 / 11:7 / 7:11 / 7:11)

DI MARINO Alessandro - Ionut SENI (6:11 / 8:11 / 10:12).

Rezultatele complete din Olanda:

Oct 29 14:00 CET TTC Kazan 1 : 3 CS Mioveni  
  Oct 29 14:00 CET Enjoy & Deploy Taverzo 3 : 2 ASD Marcozzi  
  Oct 29 19:00 CET CS Mioveni 2 : 3 Enjoy & Deploy Taverzo  
  Oct 29 19:00 CET ASD Marcozzi 1 : 3 TTC Kazan  
  Oct 30 10:00 CET TTC Kazan 3 : 1 Enjoy & Deploy Taverzo  
  Oct 30 10:00 CET ASD Marcozzi 0 : 3 CS Mioveni

Clasament final:

1. CS Mioveni

2. Kazan

3. Enjoy & Deploy

4. Marcozzi

   

Tenis: Victorie şi înfrângere după ziua 1 în Turul II al Cupei ETTU

tenis luxEchipa de tenis de masă a clubului nostru dispută în acest week-end în Olanda, meciurile din cadrul Grupei A a Turului II al Cupei ETTU. După prima zi de concurs, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ


au obÅ£inut o victorie, cu ruÅŸii de la TTC Kazan ÅŸi au fost învinÅŸi de echipa gazdă Enjoy & Deploy Taverzo. În această dimineaţă vor juca partida decisivă  cu ASD Marcozzi din Italia. 

Ieri, în prima partidă, tenismenii Miioveniului au câÅŸtigat cu 3-1 în faÅ£a ruÅŸilor de la TTC Kazan. Rezultatele pe meciuri au fost următoarele:

MUTYGULLIN Ramil - RareÅŸ ÅžIPOÅž 1-3 (11:13 / 7:11 / 11:7 / 9:11)

Vitali MURZIN - Alexandru CAZACU 2-3 (9:11 / 13:11 / 11:9 / 8:11 / 12:14)

Alexander VINOKUROV - Ionut SENI 3-1 (11:5 / 11:3 / 9:11 / 11:6)

MUTYGULLIN Ramil - Alexandru CAZACU 0-3 (9:11 / 6:11 / 8:11).

În a doua partidă a zile, adversară a fost puternica echipă gazdă Enjoy & Deploy Taverzo, olandezii câÅŸtigând cu 3-2. Meciurile jucate au fsot următoarele: 

Alexandru CAZACU - Borna KOVAC 3-1 (11:9 / 11:8 / 8:11 / 12:10)

Rares SIPOS - KHATCHANOV Martin 0-3 (7:11 / 8:11 / 10:12)

Ionut SENI - Roel BOGIE 3-2 (13:15 / 9:11 / 11:5 / 11:8 / 12:10)

Alexandru CAZACU - KHATCHANOV Martin 2-3 (13:11 / 6:11 / 3:11 / 11:9 / 11:13)

Rares SIPOS - Borna KOVAC 1-3 (12:10 / 15:17 / 10:12 / 6:11)

În celelalte partide:

# Enjoy & Deply Teverzo - ASD Marcozi 3-2

# ASD Marcozi - TTC Kazan 1-3 

   

Pagina 10 din 22

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n