Luni, Iulie 26, 2021
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: Victorie cu 5-0 în turul semifinalei Superligii

tenis sf gh semifCS Mioveni este cu un pas în finala Superligii Masculine la Tenis de Masă, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a învins cu 5-0, în deplasare, la Electrica Sf Gheorghe, în prima manşă a semifinalei.


Echipa noastră a fost formată din Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu, Rareş Şipoş şi Valentin Drăgan, dintre cei patru, însă, doar primii trei evoluând. Returul este programat săptămâna viitoare, joi, 9 martie, în Sala de Sport a Şcolii Liviu Rebreanu din Mioveni. 

Rezultate tehnice:

# Moldovan - Seni 2-3 (12-10, 7-11, 11-4, 6-11, 13-15)

# Bîrlan - Şipoş 1-3 (8-11, 11-4, 5-11, 6-11)

# Kocsis - Cazacu 0-3 (4-11, 2-11, 5-11)

# Bîrlan - Seni 0-3 (7-11, 6-11, 1-11)

# Moldovan - Cazacu 0-3 (6-11, 11-13, 4-11)

 

Tenis de masă: Locul 1 la Open Bucureşti

tenis juniori bucÎn week-end patru sportivi ai secţiei de tenis de masă a clubului nostru au participat la competiţia Open România Bucureşti.


 Din cei 4 tenismeni antrenaţi de Dorel Lăzăroiu, Denis Sultana de 13 ani, a obţinut locul 1, iar Robert Roşu a ieşit al 6-lea la categoria Elitte. 

   

Tenis de masă: 7 victorii în retur şi calificare în play-off

tenis echipa nouEchipa noastră de tenis de masă a terminat sezonul regulat al Superligii Naţionale pe primul loc, după ce în returul de la Buzău a câştigat toate cele 7 partide disputate.


Pe rând, Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş au învins cu aselaşi scor, 5-0, pe CS U Craiova, CSM Bistriţa, Poli Cluj Napoca, TopSpin Constanţa, CSTA Bucureşti şi Electrica Sf Gheorghe şi cu 5-3 pe Pristavu Câmpulung. În urma acestor victorii, la finalul sezonului regulat, CS Mioveni ocupă locul 1 al clasamentului, fiind urmată în top de CS Pristavu Cîmpulung, CS Politehnica Cluj Napoca şi CS Electrica Sf Gheorghe. De altfel aceste patru echipe sunt şi cele calificate în play-off-ul competiţiei, care va începe la sfârşitul acestei săptămâni, CS Mioveni urmând să joace turul semifinalei, vineri la Sf Gheorghe.

Clasament general Superliga
MASCULIN
1.CS MIOVENI
2.CS PRISTAVU C-LUNG
3.CS POLITEHNICA CLUJNAPOCA
4.CS ELECTRICA SF.GHEORGHE
5.CSM BISTRITA
6.CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
7.CSTA BUCURESTI
8.CS TOPSPIN 08 CONSTANTA

   

Tenis de masă: Patru victorii cu 5-0 în returul Superligii

tenis belgia 2Echipa noastră de tenis de masă dispută în aceste zile la Buzău returul Superligii Masculine. În primele patru partide CS Mioveni a obținut patru victorii toate cu 5-0, adversari fiind în ordine CS U Craiova, CSM Bistrița, Poli Cluj Napoca și TopSpin Constanța.


 Sâmbătă și duminică vor urma meciurile cu Sf Gheorghe, CSTA București și CS Pristavu Câmpulung. 

   

Alexandru Cazacu, în primii 32 din lume la Ping-Pong

tenis cazacu 1Jucătorul lui CS Mioveni de tenis de masă, Alexandru Cazacu, a ajuns în primii 32 de sportivi din lume la ping-pong. Acesta a participat, în weekend, la Londra, în Anglia, la Campionatul Mondial de Ping-Pong 


şi, după ce a trecut de grupe şi s-a calificat pe tabloul principal, a fost eliminat din competiţie. Cazacu a jucat cu un tricou pe care era inscripţionat numele oraşului pentru care joacă în România - Mioveni, dar şi porecla sa de la aceste jocuri: „Bomberman“ (n.r. - Bombardierul).

Ping-pong-ul este un sport puţin diferit de tenis de masă, toţi jucătorii fiind obligaţi să evolueze aici cu acelaşi tip de palete, fără bureţi. De asemenea, meciurile se joacă pînă la 15, iar sistemul de calificare este altul. În acest weekend, Alexandru Cazacu a jucat la acest campiont mondial, fiind printre cei 64 de participanţi, al doilea jucător român calificat. Tenismenul lui CS Mioveni a fost repartizat în grupa B, alături de alţi 7 sportivi: SHMYREV Maxim (RUSIA), MILCHIN Ewgenij (GERMANIA), GROENEWOLD Martin (OLANDA\), WARE Matt (ANGLIA), CUNDY Dean (ŢARA GALILOR), RAYNAL Christophe (FRAŢA), şi FRANETA Jovica (MUNTENEGRU). Cazacu a cîştigat cu 2-1 în faţa englezului, apoi a piedut cu 2-0 în faţa rusului care era vicecampion mondial. Avînd o victorie în primele două partide, românul şi-a cîştigat dreptul de a juca un meci de calificare şi l-a cîştigat pe acesta cu 2-1 în faţa sportivului din Germania. Ajuns pe tabloul principal de 32, Cazacu a dat de rusul KUTSENKO Vladislav şi a pierdut cu 2-1, adversarul ajungînd pînă în sferturi. Anul acesta, Campionatul Mondial a fost cîştigat de un chinez, YAN Weihao, care l-a  învins, în finală, cu 3-1, pe neamţul FLEMMING Alexander.

tenis cazacu 2Pentru Alexandru Cazacu participarea la mondialele de ping-pong a fost una foarte bună, re­­­uşind această calificare pe tabloul principal.
„Duminică s-a terminat campionatul şi a cîştigat un chinez. Au început să cîştige şi la acest sport, la tot ce se joacă cu palete. Eu am trecut de grupe, după ce am cîştigat primul meci cu un englez, 2-1. Apoi am pierdut cu vicecampionul mondial, un rus, cu 2-0. Dar cîştigînd o partidă în primele două, am putut să merg în calificări, unde am cîştigat cu 2-1 în faţa unul neamţ. Apoi, pe tabloul principal de 32 am pierdut cu un rus, 2-1. A fost OK pentru mine, am jucat foarte bine, ţînînd cont că nu m-am antrenat deloc. Nivelul a fost mult mai ridicat faţă de ce ştiam eu“, ne-a spus Cazacu.

Sursa: www.curier.ro

   

Pagina 10 din 24

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n