Luni, Martie 30, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: CS Mioveni eliminată în Belgia

tenis belgia 1Echipa de tenis de masă a clubului nostru a fost eliminată în turul 3 al Cupei ETTU, după ce aseară a pierdut în Belgia, cu 3-1, meciul cu Logis, campioana acestei ţări. 


 Meciul s-a disputat pe sistemul cel mai bun din 5 partide, ÅŸi a început cu o înfrângere cu 3-0 a lui Alexandru Cazacu în faÅ£a lui Florent Lambient: 11-4, 9-11, 7-11. A urmat apoi o victorie de senzaÅ£ie a lui RareÅŸ ÅžipoÅŸ în faÅ£a legendarului Jean Michel Saive cu 3-1: 13-11, 11-8, 9-11, 11-8. Din păcate pentru echipa noastră au urmat două înfângeri: IonuÅ£ Seni - Ludovic Bierny 1-3 (11-3, 6-11, 4-11, 6-11) ÅŸi Alxandru Cazacu - Jean Michel Saive 2-3 (8-11, 11-8, 11-6, 2-11, 5-11). 

tenis belgia 2CS Mioveni a fost astfel eliminată din Cupa ETTU în turul 3, rămânînd totuÅŸi cu performanÅ£a de a juca în această fază a competiÅ£iei pentru prima oară după o pauză de mai bine de 40 de ani de când vreo formaÅ£ie din România s-a aflat aici. 

 

Tenis de masă: Duminică jucăm în Belgia, în Cupa ETTU

tenis seni stancuEchipa de tenis de masă a CS Mioveni va juca duminică de la ora 16,00, în Belgia la Bruxelles meciul din turul 3 al Cupei ETTU, cu formaÅ£ia Logis.Gazdele sunt favorite, fiind campioana Begiei, însă jucătorii argeÅŸeni merg încrezători că se pot întoarce cu un rezultat bun.

IonuÅ£ Seni, antrenorul jucător al Mioveniului spunea într-o conferinţă de presă: "Jucăm cu echipa campioană a Belgiei în ultimele trei ediÅ£ii. O echipă foarte valoroasă, sunt favoriÅ£i ÅŸi îl au în lot pe Saive, un jucător legendar, fost nr 1 mondial. Mai au în echipă un francez ÅŸi doi belgieni, o echipă foarte bună cum spuneam, mai valoroasă decât noi, dar mergem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, plecăm cu optimism. Echipa noastră este formată din Alexandru Cazacu, RareÅŸ ÅžipoÅŸ ÅŸi IonuÅ£ Seni, formula standard. Am reuÅŸit să ne calificăm în primele 16 în Cupa Ettu, o performanţă pentru România, care nu a mai avut ehcipă în această fază din anii 70, când Clujul juca la acest nivel. Ne-am depăşit  condiÅ£ia, suntem priviÅ£i ca outsideri, dar vrem nu doar să facem un meci bun ÅŸi să avem o comportare bună ci ÅŸi să câÅŸtigăm ÅŸi să continuăm seria calificărilor. Ei au o medie de vârstă mai ridicată, ÅŸi noi ne bazăm pe omogenitatea lotului. O luăm pas cu pas, suntem în campioant pe locul 1, urmează apoi etapa ÅŸi suntem pregătiÅ£i, dar ne concentrăm acum pe meciul de duminică ÅŸi pe urmă vin clelalte".

   

Tenis, Cupa ETTU: Campioana Belgiei, adversara Mioveniului

tenis luxAstăzi s-a tras la sorÅ£i ÅŸi programul meciurilor din turul 3 al Cupei ETTU la tenis de masă, CS Mioveni, singura formaÅ£ie românească, aflată în primele 16 din Europa, urmând să joace în Belgia, cu echipa campioană a acestei ţări, Logis Auderghem.


ionuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ vor trebui aÅŸadar să dea piept cu o echipă calificată direct în această fază a competiÅ£iei.  
DeÅŸi dintre toÅ£i adversarii cu care puteau să pice, belgienii sunt cei mai puternici, jucătorii Mioveniului nu se tem ÅŸi merg în Benelux să-ÅŸi joace ÅŸansa. "Jucăm cu echipa campionaă a Belgiei, ce îl are în componenţă pe legendarul Saive. O să fie o partidă disputată. Belgienii au prima ÅŸansă. Ei sunt cunoscuÅ£i ÅŸi datorită publicului lor, având cea mai tare galerie, mai tare decât ce am înfruntat noi în Olanda. Un adversar puternic ce să mai vorbim... Ne jucăm ÅŸansa, nu mergem bătuÅ£i. Avem o mică ÅŸansă. Se joacă pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, într-o singură manşă" a declarat antrenorul jucător al Mivoeniului, IonuÅ£ Seni.
Întâlnirea cu Logis Auderghem este programată în Belgia, duminică, 27 noiembrie, de la ora 16,00.


Programul complet al turului trei al Cupei ETTU
# Besiktas Jimnastik Kulubu (Turcia) - SPG Linz (Austria) 
# Halmstad BTK (Suedia) - SF SKK El Nino Praha (Cehia) 
# Stella Sport La Romagne (FranÅ£a) - Cajasur Priego TM (Spania) 
# Istres Tennis de Table (FranÅ£a) - STK Starr Varaždin (CroaÅ£ia) 
# Fortune (Ucraina) - SK Vydrany (Slovacia)
# SG Stockerau (Austria) - STK Libertas Marinkolor (Croaţia)
# DKV Borges Vall (Spania) - TTC Kazan (Rusia) 
# Logis Auderghem (Belgia) - CS Mioveni.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Mioveni şi de Primăria Oraşului Mioveni.

   

Tenis de masă: Participare pentru România la Open-ul Austriei

tenis luxCei trei componenÅ£i ai echipei de tenis de masă a Mioveniului, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ, vor participa, în această săptămână, la Linsk, la Open-ul Austriei, unde vor reprezenta România.


Cei trei fac astfel parte din lotul naţional, alături de alţi patru tenismeni, Crişan, Szocz, Pletea şi Spelbuş.

Open-ul Austriei este o competiÅ£ie internaÅ£ională, oficială, foarte puternică, la care participă mai multe ţări din Europa. Aici vor veni ÅŸi cei care au câÅŸtigat la Olimpiadă ÅŸi mulÅ£i alÅ£i campioni. Pentru cei trei jucători ai Mioveniului este o premieră această participare împre­ună sub tricolor, RareÅŸ ÅžipoÅŸ fiind ultimul cooptat în lotul de seniori al României, în timp ce Seni ÅŸi Cazacu au mai jucat. De menÅ£ionat că IonuÅ£ Seni este ÅŸi antrenor secund al lotului naÅ£ional. CompetiÅ£ia are loc în perioada 9 - 12 noiembrie la Linz. 
„Sperăm să avem comportare frumoasă ÅŸi aici. Am avut evoluÅ£ii bune pentru echipa de club atît în campionat, cît ÅŸi în Cupa ETTU ÅŸi avem aceleaÅŸi aÅŸteptări ÅŸi acum cînd facem parte din lotul României“, ne-a spus IonuÅ£ Seni.

   

Ionuţ Seni: "Am fost a 4-a favorită, dar atitudinea a făcut diferenţa!"

tenis olandaEchipa de tenis de masă a CS Mioveni s-a calificat, în weekend, în premieră pentru clubul galben-verde, dar ÅŸi pentru  o chipă din România, în turul trei (ÅŸaispre­zecimi) al Cupei UTTU. Astfel, IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ au ajuns cu echipa în primele ÅŸaisprezece din Europa în ETTU Cup.


Galben-verzii au jucat în Grupa A, în Olanda, unde gazde au fost Enjoy & Deploy Taverzo, din grupă mai făcînd parte italienii de la ASD Marcozzi ÅŸi ruÅŸii de la TTC Kazan. Primul meci a fost cu echipa rusă TTC Ka­­zan, iar argeÅŸenii au produs o surpriză imensă, învingînd-o cu 3-1. Partidele jucate au fost următoarele:
 # MUTYGULLIN Ramil - RareÅŸ ÅžIPOÅž 1-3 (11:13 / 7:11 / 11:7 / 9:11)
# Vitali MURZIN - Alexandru CAZACU 2-3 (9:11 / 13:11 / 11:9 / 8:11 / 12:14)
 # Alexander VINOKUROV - Ionut SENI 3-1 (11:5 / 11:3 / 9:11 / 11:6)
 # MUTYGULLIN Ramil - Alexandru CAZACU 0-3 (9:11 / 6:11 / 8:11).
Sîmbătă seara a urmat întîlnirea de foc cu echipa gazdă, în faÅ£a unei săli arhipline ÅŸi a unei galerii foarte zgomotoase. CS Mioveni a pierdut onorabil acest meci, cu 3-2, presiunea publicului spunîndu-ÅŸi, la un moment dat, cuvîntul, iar lui RareÅŸ ÅžipoÅŸ, din cauza tensiunii ÅŸi a atmosferii, făcîndu-i-se rău ÅŸi solicitînd intervenÅ£ia echipei medicale.

Meciurile jucate au fost:

# Alexandru CAZACU - Borna KOVAC 3-1 (11:9 / 11:8 / 8:11 / 12:10)
#  Rares SIPOS - KHATCHANOV Martin 0-3 (7:11 / 8:11 / 10:12)
# Ionut SENI - Roel BOGIE 3-2 (13:15 / 9:11 / 11:5 / 11:8 / 12:10)
#  Alexandru CAZACU - KHATCHANOV Martin 2-3 (13:11 / 6:11 / 3:11 / 11:9 / 11:13)
#  Rares SIPOS - Borna KOVAC 1-3 (12:10 / 15:17 / 10:12 / 6:11) 
Dumminică dimineaţă, argeÅŸenii au jucat meciul decisiv cu italienii de la ASD Marcozzi. Cum aceÅŸtia pierduseră toate partidele pînă la acea oră, CS Mioveni pornea ca favorită, iar o victorie urma să aducă ÅŸi calificarea. Calculele hîrtiei s-au adeverit, ÅŸi echipa românilor a cîÅŸtigat meciul cu 3-0. Scorurile pe meciuri au fost:
 # Stefano TOMASI - Rares SIPOS 0-3 (13:15 / 6:11 / 11:13)
#  Makanjuola KAZEEM - Alexandru CAZACU (8:11 / 11:7 / 7:11 / 7:11)

#  DI MARINO Alessandro - Ionut SENI (6:11 / 8:11 / 10:12).

La o zi după ce a revenit în Å£ară din deplasarea din Olanda, antrenorul jucător al echipei din Mioveni, IonuÅ£ Seni, ne-a spus mai multe despre partidele jucate de el ÅŸi coechipieri în turul al doilea al Cupei ETTU. Acesta ne-a povestit ÅŸi tensiunea în care s-au disputat partidele ÅŸi ceea ce a păţit coechipierul său, RareÅŸ ÅžipoÅŸ.  

Ionuţ Seni: "Eram out-side-ri, dar am avut atitudine!"

„Am pornit ca a 4-a favorită în această grupă. Eram out-side-ri ÅŸi, sincer, nici noi nu credeam că putem să ne calificăm. Era doar un vis al nostru. Dar am avut atitudine corespunzătoare foarte bună, ne-am bazat pe echipă ÅŸi pe omogenitatea lotului ÅŸi am reuÅŸit să tratăm fiecare meci cu foarte mare seriozitate ÅŸi determinare. Atitudinea a fost cea care a făcut diferenÅ£a ÅŸi a dus la această calificare mult visată ÅŸi sperată. Este o premieră pentru o echipă din România să ajungă în primele 16 din Europa în ETTU Cup. Ne bucură acest lucru ÅŸi sperăm ca în faza următoare să facem o nouă figură frumoasă. Meciurile au fost trăite la intensitate maximă. A fost foarte mare presiunea, mai ales cu olandezii, care au avut o galerie foarte mare ce ÅŸi-a pus amprenta pe starea noastră psihică, în speicial pe RareÅŸ ÅžipoÅŸ, căruia în meciul decisiv, la 1-0 pentru el la partide ÅŸi 2-2 în al doilea joc, din cauza încrîncenării meciului ÅŸi a publicului, i s-a făcut rău. A ieÅŸit de la masă, a venit medicul ÅŸi apoi a continuat. A piedut în final întîlnirea, dar cele două meciuri cîÅŸtigate cu olandezii ne-au propulsat pe primul loc. Ca ÅŸi adversar, echipa rusă a fost cea mai tare. Dar noi am reuÅŸit surpriza ÅŸi în primul meci am cîÅŸtigat contra lor ÅŸi am mers mai departe cu alt moral. Olandezii au avut echipă puternică, dar nu au folosit decît un croat, un rus ÅŸi un belgian. Acum, pentru că am cîÅŸtigat grupa, avem decît patru variante la adversarii din turul următor. ToÅ£i sînt foarte tari“, ne-a spus Seni.

Adversar din Ucraina, Belgia, Turcia sau Suedia

Turul 3 al Cupei ETTU se va desfăşura în perioada 25 - 27 noiembrie. Pe tabloul ÅŸaisprezecimilor sînt puse deja primele 8 favorite La Romagne (FranÅ£a), Istres (FranÅ£a), Borges (Spania), Stockerau (Austria), Fortune Kiev (Ucraina), Logis (Belgia), BeÅŸiktaÅŸ (Turcia), Halmstad (Suedia), însă CS Mioveni, pentru că a cîÅŸtigat grupa, nu poate pica la tragerea la sorÅ£i decît cu una din ultimele patru, care sînt însă ÅŸi echipe mai accesibile, faţă de primele patru favorite. Tragerea la sorÅ£i va avea loc în zilele următoare, iar echipa argeÅŸeană va juca meciul în deplasare.   

Rezultatele complete ale Grupei A:

 TTC Kazan         1 : 3    CS Mioveni    
 Enjoy & Deploy Taverzo 3 : 2    ASD Marcozzi    
 CS Mioveni          2 : 3    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi          1 : 3    TTC Kazan    
 TTC Kazan           3 : 1    Enjoy & Deploy Taverzo    
 ASD Marcozzi           0 : 3    CS Mioveni

CLASAMENT FINAL

1. CS MIOVENI    3  2  1  8-4   5 p
2. TTC Kazan       3  2  1  7-5   5 p
3. Enjoy & Deploy 3  2  1 7-7   5 p
4. ASD Marcozzi   3  0  3 3-9   3 p

   

Pagina 11 din 23

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n