28-de-jucatori-in-cantonamentul-de-la-poiana-brasov

28 de jucători în cantonamentul de la Poiana Brașov

28-de-jucatori-in-cantonamentul-de-la-poiana-brasov

Echipa noastră a început de marți cantonamentul de la Poiana Brașov. Galben-verzii vor sta în pregătire centralizată până pe 1 iulie, atunci când vor reveni la Mioveni. La munte, antrenorul Pelici, are la rpegătire 28 de jucători.

Față de jucătorii care au fost în prima zi la reunire, s-au mai alăturat lotului Cristi Dumitru, care a semnat cu echipa noastră chiar în prima zi de antrenamente și Mario Iordache, de la Centrul de Copii și Juniori al CS Mioveni.

Marți, la Poiana Brașov, s-a efectuat un prim antrenament după-amiază. În această dimineață galben-verzii au avut o nouă ședință de pregătire.

În progamul celor 11 zile de cantonament sunt stabilite și 3 meciuri amicale. Astfel, sâmbata, 25 iunie, se va juca cu Chindia Târgoviște, la Tărlungeni, miercuri 29 iunie se va juca cu Farul la Brașov, iar vineri 1 iulie, la plecare, se va juca Olimpic Zărnesti, pe terenul acestora.

După revenirea la Mioveni, echipa noastră va mai disputa amicaluri cu FCSB pe 6 iulie în deplasare, iar ultimul joc de verificare este programat pe 8/9 iulie cu FC Argeș, locația urmând a fi stabilită ulterior.

Lotul de 28 de jucători deplasat de CS Mioveni în cantonament la Poiana Brașov

Portari: Iustin Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima

Fundași: Dorinel Oancea, Ionuț Rădescu, Ionuț Burnea, Ghuilerme Garutti, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Dănuț Șerbănică, Răzvan Trif

Mijlocași: Alexandru Buziuc, Szilard Vereș, Adrian Cierpka, Andrei Panait, Daniel Toma, Emanuel Dat, Valentin Coșereanu, Constantin Șerban, Mario Iordache, Vlad Mitrea, Cristi Dumitru

Atacanți: Tiberiu Coman, Ștefan Blănaru, Albert Voinea, Bogdan Rusu

Antrenor principal: Alexandru Pelici

Antrenori secunzi: Mihai Olteanu, Iordan Eftimie

Antrenor cu portarii: Iulian Ilie

Preparator fizic: Vlad Țăranu

Medic: Horia Achim

Maseuri: Romeo Tutunaru, Ionuț Culcuș

Articol publicat la: 22/06/2022 13:50