4-medalii-pentru-judocani-la-concursul-din-serbia

4 medalii, pentru judocani, la concursul din Serbia

4-medalii-pentru-judocani-la-concursul-din-serbia

4 medalii la concursul internațional din Serbia au obținut judoca de la CS Mioveni. Astfel, În perioada 11-13 martie s-a desfășurat la Belgrad, în Serbia, un puternic turneu internațional de judo, la care a fost prezent și clubul clubul nostru cu mai mulți sportivi.

În total au concurat pentru medalii peste 600 de judoca de la 52 de cluburi din toată Europa.

Delegația galben-verde a fost formată din 6 judocani. Sportivii de la CS Mioveni, antrenați de Verginel Popescu au reușit să urce de 4 ori pe podium, obținând 4 medalii, o medalie de aur și 3 de brinz.

Astfel, Tudor Rizea a urcat pe prima treaptă a podiumului, obținând medalie de aur la categoria 46 de kg. Lucuana Voicu a ocupat locul 3 și a luat bronzul la categoria 48 kg. Antonia Mitran a luat și a bronzul la categoria 44 kg, iar Claudiu Voicu s-a clasat și el al treilea la categoria 34 kg. În schimb Adrian Trandafir a fost al 5-lea la categoria 50 kg. De asemenea, la concurs a mai participat și Patricia Dobre, la categoria 40 kg, dar nu reușit o clasare pentru medalii.

”A fost un concurs puternic, internațional. Am avut ocazia să ne măsurăm forțele cu judoca din alte țări. A fost o experiență bună. Copiii sunt valoroși și promit pentru viitor. Medaliile obținute sunt pe deplin meritate!” ne-a spus după concurs antrenorul Verginel Popescu.

Articol publicat la: 17/03/2022 11:23