5-actuali-sau-fosti-jucatori-ai-cs-mioveni-la-loturile-nationale

5 actuali sau foști jucători ai CS Mioveni la loturile naționale

5 actuali sau foști jucători ai CS Mioveni se află în această perioadă selecționați la loturile naționale. Este vorba de Ducan, Toma, Sanoh, dar și de Ișfan și Marian Șerban.

Concret, actualii jucători ai noștri, Răzvan Ducan și Daniel Toma au fost selecționați la România U 21. Pentru Ducan nu este o noutate, el fiind la acest lot și acum o lună. Toma a mai fost și el acum 3 ani, la lotul Under 18. Lor li se alătură Mousa Sanoh. Olandezul, de origine ivoriană a fost chemat să joace pentru Liberia, tatăl său fiind de origine liberiană.

La Naționala Under 21, pregătită de Florin Bratu au mai fost chemați și doi foști jucători galben-verzi. Alexandru Ișfan est jucător format și crescut la Mioveni, dar din vară a pelcat să joace la FC Argeș. De asemenea, Marian Șerban, mijlocaș care a fost în două rînduri la Mioveni, ultima oară la promovare a fost și el selecționat la cest lot. Toți 4 vor avea șansa să îmbrace tricoul Naționalei.

Tricolorii mici vor juca în această săptămână două jocuri de pregătire, în Spania, unde merg în cantonament. Joi întâlnesc Suedia U 20, iar sâmbătă joacă cu Mexic. Ambele partide încep la ora 21:00 și vor fi transmise în direct de TVR 1. În aceste partide este de așteptat să evolueze toți de 4 actuali sau foști jucători ai CS Mioveni.

În fine, Sanoh, fotbalist alătura lotului nostru după începerea campionatului se află în lotul Liberiei. Selecționata africană va evolua joi în preliminariile CM. mai întâi pe propriul teren, contra selecționatei Capului Verde. În clasament, Liberia este pe doi, cu 3 puncte, după Nigeria care are 6 puncte. Dar are cu 2 puncte mai mult ca adversara de acum. Apoi, peste 3 zile, duminică, pe 10 octombrie, va avea loc și meciul retur.

Articol publicat la: 05/10/2021 15:15