6-medalii-obtinute-de-judocani-la-sibiu-la-cn-de-ne-waza

6 medalii obținute de judocani, la Sibiu, la CN de Ne-Waza

6-medalii-obtinute-de-judocani-la-sibiu-la-cn-de-ne-waza

Zilele trecute, Sala Transilvania din Sibiu a găzduit finala Campionatului Național de Judo, Ne Waza, copii, grupele U-14 și U-16. La eveniment au participat tineri judoka de la cluburile din toată țara, inclusiv de la CS Mioveni.

Inițial finala Campionatului Național trebuia să aibă loc la Baia Mare, dar Federația de Judo a fost forțată să o mute la Sibiu datorită unor probleme cu sala din Baia Mare.

Secția de judo a clubului nostru, unde antrenor coordonator este Verginel Popescu a participat la acest concurs cu mai mulți sportiv. La finalul competiției, tinerii judcani galben-verzi au reușit să adune 6 medalii. Astfel, la categoria U 14, Darius Șorici a luat locul 2 la 66 kg, Denis Marinescu a ocupat locul 3 la 55 kg, iar Luciana Voicu s-a clasat a treia la 52 de kg. În schimb la categoria U 16, Alin Șorici și Tudor Rizea au ocupat locul 3 la 55, respectiv 46 kg.

Rezultate obținute de CS Mioveni la Campionatul National NE WAZA – Sibiu, Sala Transilvania:

UNDER 14

# Sorici Darius – categoria 66 kg – locul 2
# Marinescu Denis – categoria 55 kg – locul 3
# Voicu Luciana – categoria 52 kg – locul 3
# Mitran Antonia – categoria 44 kg – locul 3
# Vladoi Stefan – categoria 46 kg – locul 5
# Voicu Claudiu – categoria 38 kg – locul 5

UNDER 16

# Șorici Alin – categoria 55 kg – locul 3
# Rizea Tudor – categoria 46 kg – locul 3

”Am avut o comportare bună la aceste campionate de Ne Waza. Sportivii noștri sunt tineri și sunt de pespectivă. Sunt mulțumit de rezultate avute la Sibiu și de medaliile cu care ne-am întors la Mioveni. Ne pregătim în continuare pentur celelalte concursuri, unde ne dorim comportări cât mai bune” ne-a declarat antrenorul coordonator al secției de Judo de la CS Mioveni, profesorul Verginel Popescu.

Articol publicat la: 24/09/2022 14:53