mergem-increzatori-la-craiova-vom-da-totul

”Mergem încrezători la Craiova! Vom da totul…”

mergem-increzatori-la-craiova-vom-da-totul

Antrenorul principal al Mioveniului, Nicolae Dică și jucătorii Amine Benchaib și Bogdan Rusu au prefațat ieri într-o conferință de presă meciul de azi din Bănie, pe care echipa noastră îl va disputa contra echipei FC U Craiova.

Principalul galben-verde este neînvins în 2023 în 5 meciuri, iar cei doi jucători sunt golgeterii echipei cu câte 3 reușite în acest an. Rusu mai are însă și două goluri din prima parte a campionatului, marcate în poarta CFR-ului.

”Întâlnim o echipă foarte bună, poate cea mai în formă echipă din acest moment. Au o ofensivă bună și jucători foarte buni pe ultimii 30 de metri. Achim are o experiență mare și face cam tot jocul lor. Sunt o echipă agresivă, au un pressing avansat care a pus peste tot probleme. Noi trebuie să facem un joc defensiv foarte bun. Trebuie să ne apărăm foarte bine, asta însemnă că vom suferi, dar trebuie să ne apărăm foarte bine în jumătatea noastră” Nicolae Dică.

”Un joc destul de dificil, cel mai dificil din ultima perioadă. Asta nu înseamnă că nu mergem acolo să nu luăm măcar un punct. Încercăm să dăm totul pentru că avem un obiectiv de îndeplinit” Bogdan Rusu

”Ne așteaptă un joc greu, dar trebuie să jucăm cu ambiție ca să îl câștigăm și să luăm punctele puse în joc. Va fi greu, adversarul este bun, este în formă, dar mergem încrezători că ne vom întoarce cu victorie!” Amine Benchaib

Declarațiile complete ale antrenorului NIcolae Dică și ale jucătorilor Amine Benchaib și Bogdan Rusu pot fi urmărite AICI .

Articol publicat la: 24/02/2023 14:29