au-lot-bun-vor-veni-la-mioveni-cu-gandul-sa-castige-meciul

”Au lot bun. Vor veni la Mioveni cu gândul să câștige meciul!”

au-lot-bun-vor-veni-la-mioveni-cu-gandul-sa-castige-meciul

Antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici este foarte mulțumit de parcursul echipei sale din acest sezon. Astfel, CS Mioveni are șansa să stea liniștită pe acest final de campionat. Principalul galben-verde n-ea vorbit despre atmosfera din lot dinaintea meciului. De asemenea a spus și care este secretul care poate duce la o performanță unică pentru club până acum.

”În momentul în care am intrat în play-out toate meciurile erau importante și erau dificile. Nu era niciun meci câștigat dinainte. Și lucrul acesta s-a văzut și la Mediaș, a trebuit să muncim pentru fiecare punct obținut. Sunt 3 jocuri care ne pot apropia de obiectiv. Se poate termina într-o etapă, sau se poate duce până la sfârșit, chiar cu cele două jocuri de baraj, în funcție de rezultatele care vor fi și de ceea ce vom face noi.

Cel puțin două dintre echipele cu care vom mai juca sunt angrenate în lupta pentru primul loc din play-out, Botoșani și Rapid, vor fi meciuri cu echipe care și-au dorit accederea în play-off dar nu au reușit acest lucru, cu loturi bune, care vor veni cu gândul să câștige puncte împotriva noastră. Dar așa cum am făcut-o totdeauna, vom încerca să luăm punct sau puncte care să ne aproprie și mai mult de îndeplinirea obiectivului” a spus Pelici înainte de meci.

Declarația completă a antrenorului nostru despre meciul cu FC Botoșani poate fi urmărită AICI

Articol publicat la: 02/05/2022 14:40