biletele-la-cs-mioveni-dinamo-costa-20-lei-haideti-la-meci

Biletele la CS Mioveni – Dinamo, costă 20 lei. Haideți la meci!

biletele-la-cs-mioveni-dinamo-costa-20-lei-haideti-la-meci

Biletele la meciul de diseară, dintre echipa noastră și Dinamo, costă 20 lei.

Spectatorii sunt așteptați și la stadion în număr mare , mai ales că și vremea va fi frumoasă. Biletele bot fi achiziționate de la casele de biletele de la stadion, până la ora începerii partidei.

Pelici, Rusu și Scarlatache au transmis ieri un mesaj suporterilor echipei, pe care îi doresc să facă aceeași atmosferă ca la ultimul joc cu Dinamo de acasă, iar la final să se bucure împreună de rezultat.

”Ne dorim ca atmosfera în tribune să fie la fel care cea de la ultimul meci de la Mioveni. Iar la finaă să fie aceeași bucurie care la meciul din retur. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi și sperăm să vină în număr cât mai mare!” a declarat Alexandru Pelici.

”Așteptăm suporterii să vină la stadion să ne susțină. Este un meci important și este important pentru noi să joci cu spectatori în tribune!” a spus Adrian Scarlatache

”E foarte important să vină spectatorii la stadion. Este un meci bun, care trebuie văzut. Cred că această partidă va atrage mulți spectatori în tribune. Noi îi așteptăm pe suporterii noștri să ne susțină” au fost cuvintele lui Bogdan Rusu.

Articol publicat la: 15/04/2022 14:40