box-medalii-de-argint-si-bronz-la-centura-sibiu

Box: Medalii de argint și bronz la Centura Sibiu

La sfârșitul săptămânii trecute, la Sibiu a avut loc un puternic concurs de box, competiție rezervată tuturor categoriilor de vârstă, juniori, cadeți, tineret și seniori. Centura păltiniș se află la ediția a XXXII-a și este organizată de Clubul Sportiv Municipal Sibiu – secția de box și Consiliul Județean Sibiu. La startul competiției s-au aliniat sute de sportivi de la câteva zeci de cluburi de profil din țară.

Clubul nostru a fost reprezentat de tinerii pugiliști Cristian Ionescu și Alexandru Panait, la juniori. La finalul competiției, Cristian Ionescu s-a clasat al doilea la categoria 66 kg. În același timp Alexandru Panait a luat locul 1 la categoria 80 de kg. Cei doi sporitvi sunt antrenați de profesorul Daniel Preda.

“Sunt doi copii de perspectivă. Unul este din Colibași, altul este din Mioveni. Panait nu este la prima realizare. În mai, el a luat bronzul la Cupa României la Copii și Juniori. De asemenea, este component al Centrului Olimpic de la Brăila. Sunt boxeuri buni, de viitor. În câțiva ani vor face pasul la seniori”  a declarat despre cei doi antrenorul Daiel Preda.

Pentru cei doi sportivi legitimați la CS Mioveni urmează în această toată și alte competiții. Mai întâi va fi Cupa Argeșului, la Pitești, pe 17 octombrie. Apoi, la o săptămână distanță va avea loc Campionatul Național de Juniori. Concursul va avea loc la Tg Jiu.

Până la următoarele concursuri, Daniel Preda continuă antrenamentele cu sportivii secției de box de la CS Mioveni. Ședințele de pregătire se desfășoară atât la sală pentru partea tehnică și de procedee cât și e teren pentru partea fizică.

Articol publicat la: 28/09/2021 17:51