florin-serban-campion-national-la-box-la-seniori-u22

Florin Șerban, campion național la box, la Seniori U22

Boxeurul Florin Șerban a câștigat zilele trecute titlul de campion național, la Seniori U 22. Pugilistul galben-verde a concurat la Brașov la Campionatele Naționale. Acesta s-a impus la categoria 80 kg.

Șerban a câștigat trei partide pentru a lua titlul mult râvnit. Astfel, în primele două meciuri, pugilistul nostru s-a impus după ce adversarii au abandonat, în prima repriză. Apoi, în meciul care s-a jucat cu titlul pe masă, Șerban a cîștigat prin KO.

Boxeurul Florin Șerban este multiplu campion național, acesta nefiind primul său titlu adus pentru CS Mioveni.

Datorită prestației bune avute în ultimii ani, Șerban a fost chemat să facă parte din lotul național al României, de Seniori U 22. În acest moment, pugiliștii tricolori se află în pregătire centralizată la Baza Sportivă de la Bascov, locație în care au mai fost și la începutul anului. Boxeurii români se pregătesc pentru Campionatele Europene. Acestea vor avea loc în luna martie. Până atunci, duminică, lotul național al României va pleca în Ungaria. Aici se va face o pregătire comună cu lotul similar maghiar. Pugiliștii din cele două țări vor disputa și mai mai multe meciuri de verificare.

Florin Șerban este antrenat la CS Mioveni de profesorul Daniel Preda. ”Este un sportiv care și-a confirmat încă o dată valoarea. Rezultatele obținute l-au recomandat pentru lotul național, care se pregătește de Campionatele Europene. Aștept o comportare bună a lui Șerba în pregătire și apoi la importanta competiție. Șerban este totodată un boxeur care promite și care își poate îmbunătăți performanțele” ne-a declarat antrenorul Daniel Preda.

Articol publicat la: 25/02/2022 16:33