burlacu-ene-si-carnat-transferati-de-cs-mioveni

Burlacu, Ene și Carnat, transferați de CS Mioveni

burlacu-ene-si-carnat-transferati-de-cs-mioveni

Echipa noastră a realizat în această săptămână, trei noi transferuri. Astfel s-au alăturat lotului CS Mioveni, Andrei Burlacu, Cornel Ene și Nicolae Carnat. Toți trei au semnat contracte până la finalul sezonului.

Burlacu, Ene și Carnat se alătură celorlalte 6 transferuri făcute până acum: Flavius Croitoru, Liviu Antal, Cristi Dumitru, Vlad Pop, Mihai Lixandru și albanezul Blerim Krasniki.

Andrei Burlacu, are 25 de ani (12 ianuarie 1997) și este atacant. Este din Botoșani și după ce și-a făcut junioratul la CSS Bootoșani a fost luat de juniorii lui U Craiova. În cariera a mai jucat pentru U Craiova, Poli Iași, Chindia Târgoviște,, Concordia Chiajna și FCSB, echipă la care a evoluat sezonul trecut. De asemenea a îmbrăcat și tricoul Naționalei U 21.

Cornel Ene are 29 de ani (21 iulie 1993) și este fundaș central. Este originar din Satu Mare, acolo unde și-a făcut și junioratul, la Olimpia. A mai jucat pentru CFR Cluj II, CFR Cluj, UTA, Olimpia Satu Mare, Pandurii Tg Jiu, ASA Tg Mureș, Juventus București, Kisvarda și a venit la Mioveni, Gyirmot.

Nicolae Carnat are 24 de ani (8 aprilie 1998) și este mijlocaș. Este din Alba Iulia, a început fotbalul în localitate la Olimpia, dapă care a fost luat la Academia Hagi. De aici a plecat în 2014 la Wolverhamton în Anglia, de unde a fost împrumutat la Esbjerg în Danemarca. A revenit în țară la Dunărea Călărași, mai jucând apoi la Sepsi Sf Gheorghe, CFR Cluj iar anul trecut la Rapid. A fost și internațional de tineret, evoluând pentru România U 17 și U 21.

Articol publicat la: 26/08/2022 18:34