avem-un-campion-balcanic-la-judo-la-under-18

Avem un campion balcanic la Judo la Under 18

avem-un-campion-balcanic-la-judo-la-under-18

# Campion Balcanic

CS Mioveni a fost reprezentant la Campionatul Balcanic de Judo U18 de la Podgorica – Muntenegru de sportivii Alin Șorici și Adrian Trandafir. Dintre aceștia unul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Astfel, primul dintre ei, Alin Șorici a avut o comportare excepțională. Acesta a obținut locul 1  la categoria la care a participat și devenind astfel campion balcanic. Alin Șorici a fost selecționat și la întrecerea pe echipe și a ieșit vicecampion Balkanic cu echipa României. Celălalt judocan de la CS Mioveni Adrian Trandafir nu a reușit din păcate o clasare pe podium

Altfel, de curând, clubul galben-verde a participat și la Campionatul National de Judo U15 la Arad. Trei dintre sportivii clubului au urcat pe podium. Aici, Mitran Antonia la 52 kg a obținut locul 2, Moțescu David  la 73 kg a obținut tot locul 2 iar Cîrstian – Toader Antonio la 73 kg a luat tot locul 2. Cu aceste rezultate CS Mioveni a avut trei vicecampioni naționali și o calificare la campionatul Balcanic. De menționat că, la acest concurs, sportivul Moțescu David a suferit o accidentare în meciul pentru intrarea în finala și nu a putut să mai lupte pentru cucerirea celui de al 3 lea titlu consecutiv de campion al României.

Articol publicat la: 03/06/2024 15:04