cs-mioveni-joaca-la-2030-cu-dinamo-pe-stad-orasenesc

CS Mioveni joacă la 20:30 cu Dinamo, pe Stad. Orășenesc

cs-mioveni-joaca-la-2030-cu-dinamo-pe-stad-orasenesc

CS Mioven i joacă astăzi cu gândul de a scăpa de barajul de menținere în Liga 1 și a se salva de la retrogradare direct, prin ocuparea locul 6 din play-out. Galben-verzii au însă un meci extrem de dificil, de la 20:30, pe Stadionul Orășenesc cu Dinamo.

Adversara mai speră însă și ea la salvarea de la retrogradare direct, fără baraj. Pentru asta trebuie însă să obțină toate puncte puse în joc, la Mioveni. La egal, echipa noastră este ca și sigură de locul 7 care dă baraj cu poziția mai slabă din Liga 2. În schimb la victorie, trupa lui Pelici ia o opțiune serioasă pentru evitarea barajului. CS Mioven i vine după rezultate bune în play-out. Astfel, au fost: victorie cu Chindia, 1-0, remiză la FC U Craiova, 1-1 și victorie la Mediaș, 2-1. Aceste rezultate au fost înregistrate după ce s-a început partea a doua a campionatului cu o înfrângere la Sepsi, 1-3. De partea cealaltă, Dinamo are în play-out, două înfrângeriși, o remiză și o victorie. ”Câinii roșii” au pierdut 1-3 cu Rapid și 1-2 cu FC U Craiova, ,au remizat 0-0 cu Sepsi și au câștigat (2-0 cu Chindia).

CS Mioveni și Dinamo s-au mai întâlnit până acum, în acest sezon, de trei ori. De fiecare dată au câștigat galben-verzii. Astfel, în campionat argeșenii s-au impus mai întîi cu 1-0 în deplasare, grație unui gol al lui Rusu. Apoi pe propriul teren, în ultimul meci de acasă din 2021 s-a câștigat cu 2-1. Atunci, bucureștenii au condus cu 1-0, iar scorul a fost întors pe final, în prelungiri, de Sanoh din 11m și Rusu.

Articol publicat la: 15/04/2022 10:48