cs-mioveni-a-incheiat-2021-cu-o-remiza-alba-la-fc-u-craiova

CS Mioveni a încheiat 2021 cu o remiză albă la FC U Craiova

CS Mioveni a încheiat anul 2021 cu o remiză. A fost 0-0 la FC U Craiova, iar cu punctul obținut în Bănie, echipa lui Alexandru Pelici a acumulat 21. Galben-verzii au terminat prima parte a sezonului pe locul 12, poziție care asigură menținerea în Liga 1.

La Craiova, Mioveniul a făcut o primă repriză bună, în care a ratat câteva ocazii mari. Evoluția a continuat și în debutul părții secunde. Apoi, oboseala acumulată pe final de sezon, dar și epuizarea de la meciul cu Dinamo și-a spus cuvîntul. Galben-verzii au cedat inițiativa, gazdele impunând ritmul și conducând ostilitățile.

Ocaziile primei reprize au fost, pentru Mioveni, în ultimul sfert de oră. În minutul 32, Rusu a intrat pe stânga în careu, a apucat să șuteze, dar slab, fiind împins de adversar. Un minut mai târziu, după un corner, Dumitriu recentrează, iar Coșereanu reia cu capul milimetric pe lângă vinclu. Peste alte 3 minute Șerbănică a tras de la 25 m, pe lângă. În minutul 45 șutul bun al lui Iacob de la 20 m central, a fost deviat, iar balonul a treacut milimetric pe lângă bară.

Repriza secundă a început cu o bară a lui Coșereanu. Acesta a preluat în careu, a driblat în dreapta și apoi a șutat pe jos, la firul ierbii. În minutul 52, Scarlatache a preluat în careu, a tras bine, dar mingea a fost deviată. Peste un al minut, Oancea trage din prima de la 30 m, portarul respinge greu, în față, dar Rusu nu este pe fază și nu poate împinge balonul în plasă. Ultimele 20 de minute au aparținut gazdelor, care au trimis mai întâi în bară, prin Kovacic cu capul, după un corner, apoi Sidibe a preluat la 20 m, a șutat puternic pe jos, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bară. Ultima fază a aparținut tot oltenilor, nou-intratul în joc Compagnis reluâd cu capul din 6 m, plasat, în bara din dreapta lui Ducan.

# FC U Craiova – CS Mioveni 0-0

# Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Bușu – Achim, Asamoah, Huyghebaert (77 Bauza), Pop (88 Raicea), Sidibe, Bălan (77 Compagno). Antrenor: Dumitru Vasilică

# Mioveni: Dunca – Oancea, Garutti, Iacob (75 Panait), Scarlatache, Șerbănică (69 Burnea) – Toma, Dumitriu (75 Balaur) – Coșereanu (63 Rădescu), Rusu, Sanoh (63 Buziuc). Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: Iulian Dima Cartonașe galbene: Bălan (35), Asamoah (50)

Foto: www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol publicat la: 21/12/2021 15:12