et-2-play-out-2022-2023-cs-mioveni-chindia-0-1

Et. 2, Play-out, 2022/2023: CS Mioveni – Chindia 0-1

et-2-play-out-2022-2023-cs-mioveni-chindia-0-1

CS Mioveni a pierdut luni seara, meciul disputat acasă cu Chindia Târgoviște, scor final 0-1. Partida a contat pentru etapa a doua a play-out-ului Superligii și a fost ultima a rundei.

Galben-verzii au primit un gol întâmplător în debutul partiei de la Popadiuc. Acesta a trimis un șut centrare de pe dreapta, sub bară. Reușita a fost validată initial de arbitru dar anulată ulterior de VAR pentru un off-side la același jucător. Marcatorul a jucat tot el mingea în primă fază în fața careului, moment în care era în off-side, după ce mingea a trecut pe la un coechipier pentru ca în final tot el să continue faza pe dreapta, trimițând mingea mai mult spre centrare, nicidecum nedorind să dea la poartă din poziția în care era. În prima repriză, Antal a avut o ocazie imensă. A scăpat singur în careu, dar a șutat telefonat în brațele portarului. La pauză a fost 0-0, după o primă repriză echilibrată, dar sub așteptări ca și joc.

La începutul reprizei secunde echipa noastră a primit gol de la Căpușă, cu un șut în cross de la colțul careului, din dreapta. După gol Mioveniul a fost mai prezentă în joc dar nu a avut precizie și nici noroc în fața porții. Tot oaspeții au fost aproape să concretizeze, obținând un penalty în ultimul sfert de oră. Acesta a fost acordat de arbitru la un fault în careu, dar anulat după intervenția VAR tot pentru un off-side.

După această înfrângere Mioveniul a rămas pe ultimul loc cu 11 puncte și a ratat șansa să micșoreze din distanța pe care o are până la următoarele clasate, rămânând la 3 puncte de FC Argeș și la 6 de UTA.

Pentru galben-verzi urmează acum joi meci de Cupă la Sepsi și apoi lunea viitoare, meci de campionat la Petrolul.

# CS  Mioveni – Chindia 0-1 (0-0)

A marcat: Căpușă (52)

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso – Lixandru, Panait, Lepistu – Antal, Rusu, Buziuc. După pauză au mai intrat: Pop, Carnat, Rădescu, Benchaib și Guțea.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dumitrașcu – Dulca, Akhmatov (88 Vorobjovas) – Șerban (88 Albu), Popadiuc, Neguț (84 Dinu) – Popa (78 Buș). Antrenor: Anton Petrea

Arbitru: Bogdan Dumitrache
Cartonașe galbene: Panait (5) / Căpușă (59), Șerban (80)

Articol publicat la: 04/04/2023 11:57