brazilianul-marcos-pedroso-a-fost-prezentat-astazi

Brazilianul Marcos Pedroso a fost prezentat astăzi

brazilianul-marcos-pedroso-a-fost-prezentat-astazi

CS Mioveni a transferat în această săptămână un nou jucător. Este vorba de Marcos Pedroso care a mai evoluat în România la Viitorul

Ultimul transfer al Mioveniului Marcos „Marquinhos” Garbellotto Silveira Pedrosoa fost prezentat astăzi de galben-verzi. Cunoscut ca Marcos Pedroso sau mai pe scurt Marquinhos, brazilianul a mai jucat în România acum doi ani la Viitorul. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este fundaș stânga s-a format ca jucător în Brazilia, evoluând la Figueirense și Gremio, după care în 2016 a ajuns la Gaziantep, în Turcia. Au urmcat apoi Fercenvaros (Ungaria), Dallas (SUA), DC United (SUA), Botev Plovdiv (Bulgaria), Viitorul (România), Lepaja (Letonia). În România a ajuns să jaoce barajul de Conference League, pe care l-a pierdut în finală, cu Sepsi, adversarul contra cărui are ocazia să debuteze la Mioveni.

”Mulțumesc celor de la Mioveni că sunt aici. Când am auzit că mă vor am vorbit cu foști colegi și mi s-au spus lucruri bune de echipă. Eu am mai jucat aici și cunosc campionatul. Vreau să câștigî, fiecare meci. Am fost cu Viitorul în play-out și apoi am ajuns să jucăm barajul de Conference League!” a declarat Pedroso.

Acesta este la 8-lea transfer făcut de echipa noastră în această iarnă. Primii 7 sosiți la Mioveni au fost: Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Shaquill Sno, Dylan Mboumbouni, Amine Benchaib, Brent Lepistu și Amdou Diallo.Toți cei 7 au debutat deja în tricoul galben-verde în primele două partide. Rusu, Greab, Sno și Benchaib au fost titulari cu Petrolul, iar Diallo a intrat în repriza a doua. Aceeași patru au fost titulari și la UTA, iar pe parcurs au mai intrat și Mboumbouni, Diallo și Lepistu.

Articol publicat la: 02/02/2023 16:28