cs-mioveni-eliminata-din-16-imile-cupei-romaniei-de-rapid

CS Mioveni eliminată din 16-imile Cupei României, de Rapid

CS Mioveni a fost eliminată din 16-imi și a pierdut aseară calificarea în optimile Cupei, după ce a fost învinsă la penaltyuri de Rapid. La finalul timpului regulamentar a fost egal, după un joc sărac in ocazii. Scorul alb s-a mentinut și după 120 de minute cu toate că e echipa noastră a forțat victoria și a ratat câteva ocazii bune.

CS Mioveni a fost eliminată la loteria penaltyurilor. Rusu a fost cel care, din păcate a ratat pentru gazde, din primii 5. Giulestenii în schimb au transformat toate loviturile, câștigând cu 5-4.

Partida de aseară a fost mai animată în prelungiri, atunci când galben-verzii au forțat golul. Astfel, în cele două reprize de prelungiri, Garutti, Cierpka, Coșereanu și Rusu au fost foarte aproape de gol. De partea cealaltă, Bălan a scăpat singur cu Ducan, dar de la 16 m a tras pe lângă. Meciuls-a încheiat cu parada lui Drăghia, care a scos un gol ca și făcut, după o deviere din careul mic, din corner.

Au urmat penaltyurile, acolo unde Rapidul a fost mai norocoasă. Seria a fost deschisă de Cristea care a marcat, apoi Albu a egalat. Dumitriu a făcut 2-1, iar Raul Costin a marcat și el. Polonezul Cierpka înscris pentru Mioveni, iar Rareș Ilie a egalat cu emoții mari, mingea trecându-i lui Ducan printre mîini. A urmat Rusu, care a tras cu stângul puțin peste vinclu iar Dandea a adus Rapidul în avantaj. La ultima serie, Iacob a egalat pentru noi, dar Bălan a înscris golul victoriei și calificării giuleștenilor. CS Mioveni a fost eliminată astfel în prima fază a competiției KO.

# CS Mioveni – Rapid 4-5 după lovituri de departajare (0-0, 0-0)

Mioveni: Ducan – Oancea, Iacob, Scarlatache (Garutti 79), Burnea (78 Cristea), Rădescu (68 Coșereanu) – Cierpka, Panait (43 Dumitriu) – Buziuc, Rusu, Sanoh (68 Șerbănică). Antrenor: Alexandru Pelici

Rapid: Drăghia – Goge, Dandea, Săpunaru (73 Raul Costin), Florică (53 Junior Morais) – Albu, Pănoiu, Alami (44 Sthal) – Moise, Ben Marzouk (53 Bălan), Sefer (46 Ilie). Antrenor: Mihai Iosif

Golurile la loviturile de departajare:

# 1-0 Cristea, 1-1 Albu

# 2-1 Dumitriu, 2-2 Costin

# 3-2 Cierpka, 3-3 Ilie

# 3-3 Rusu, 3-4 Dandea

# 4-4 Iacob, 4-5 Bălan

Articol publicat la: 22/09/2021 12:49