diseara-la-1730-jucam-la-mioveni-cu-gaz-metan-medias

Diseară la 17:30, jucăm la Mioveni cu Gaz Metan Mediaș

CS Mioveni întâlnește astăzi pe propriul teren pe Gaz Metan Mediaș. Adversara se află și ea în partea de jos a clasamentului. Galben-verzii nu au prea multe variante în acest joc, fiind în criză mare de puncte. Singurul gând este cum să obțină a patra victorie în acest campionat.

Echipa noastră nu vine după o serie bună de rezultate, obținând ultima victorie acum 3 luni. Galben-verzii ocupă locul 14 în clasament, loc de baraj, cu doar 13 puncte, adunate în 15 partide. De la ultimul succes și pân acum au trecut 10 partide oficiale în care s-au reușit doar 4 remize.

De partea cealaltă Gazul are două victorii în ultimele 5 partide, 2-1 acasă cu Dinamo și 1-0 în deplasare la Chindia. Ultima partidă a fost câștigată în 10 oameni.

CS Mioveni a disputat până acum 7 jocuri pe propriul teren. În acestea s-a obținut o victorie (1-0 cu FC U Craiova și 3 remize (0-0 cu FC Argeș, 1-1 cu FC Botoșani, 0-0 cu UTA). Alte trei jocuri s-au pierdut: 0-2 cu Rapid, 0-1 cu CFR Cluj, 0-1 cu Chindia Târgoviște. Mediașul are 7 jocuri disputate în deplasare în turul campionatului. În aceste partide a obținut decât două vitorii (2-1 la Rapid, 1-0 la Chindia Târgoviște). Echipa a mai fost învinsă de alte 5 ori: 0-2 la Farul, 1-2 la FCSB, 0-1 la U Craiova, 1-2 la CFR Cluj, 0-2 la FC U Craiova. Golaverajul este și el negativ 5-10.

În tur, la Mediaș, în primul meci din Liga 1 al Mioveniului, Gaz Metan a câștigat cu 1-0, marcând golul din penalty în prima repriză, însă elevii lui Pelici au fost peste adversar, jucând mult mai bine, și conducând ostilitățile în partea a doua a meciului.

În direct, la TV

Meciul de astăzi de pe Stadionul Orășenesc începe la ora 17:30. Partida poate fi urmărită pe Digi Sport, Telekom Sport sau Look Sport.