cs-mioveni-rapid-se-joaca-diseara-in-superliga

CS Mioveni – Rapid se joacă diseară în Superliga

cs-mioveni-rapid-se-joaca-diseara-in-superliga

CS Mioveni joacă în această etapă pe propriul teren, cu Rapid, ocupanta locului 4 în Superliga. Meciul este prograamt astăzi, de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Echipa noastră se prezintă la acest joc după două victorii și două remize în 2023. Rapid, vine la Mioveni după înfrângerea de pe propriul teren cu FC U Craiova, 1-2. Așadar stările de spirit sunt diferite în cele două tabere, Mioveniul venind cu încredere după parcursul poate peste așteptări cu Dică pe bancă, iar Rapidul dorind să arate că înfrângerea din etapa trecută, de acasă a fost doar un accident.

Galben-verzii nu au un parcurs excelent acasă în acest sezon, dar sunt semne de revenire. Formația antrenată acum de Nicolae Dică a jucat de 12 ori pe propriul teren, câștigând o dată, remizând de 5 ori și pierzând alte 6 jocuri. De partea cealaltă, Rapid a evoluat tot de 12 ori afară, câștigând 4 partide, remizând în 3 și pierzând 5, golaverajul fiind negativ 10-11.

Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori pe parcursul sezonului trecut. Mai întâi, a fost un amical, încheiat 2-1 pentru Rapid. Apoi, în turul campionatului, Rapid a câștigat la Mioveni cu 2-0. A urmat meciul de Cupă de la Mioveni, 0-0 și calificare Rapid la penaltyuri. A fost apoi un amical la Mioveni, 1-0 pentru argeșeni. A venit pe urmă meciul din retur încheiat 1-1. Sezonul s-a încheiat cu victoria galben-verzilor, din play-out, 3-2. În turul acestui campionat, Rapid a învins cu 2-1 în Giulești.

După meciul de astăzi, din sezonul regular mai sunt de jucat încă 4 etape. Pentru primele 3, programările sunt deja făcute. Astfel, vinerea viitoare jucăm la FC U Craiova, Apoi, miercuri 1 martie jucăm acasă cu Voluntari, iar duminică pe 5 martie cu Chindia. Ultimul meci este la Botoșani.

Articol publicat la: 17/02/2023 13:52