cs-mioveni-joaca-maine-la-1830-la-sepsi-sf-gheorghe

CS Mioveni joacă mâine, la 18:30, la Sepsi Sf Gheorghe

cs-mioveni-joaca-maine-la-1830-la-sepsi-sf-gheorghe

CS Mioveni joacă mâine, în deplasare la Sf Gheorghe, cu Sepsi, meciul din etapa a treia a Ligii 1. Partida începe la ora 18:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Galben-verzii vin după două înfrângeri, în primele două etape, 0-1 la Mediaș și 0-2 cu Rapid, însă trupa lui Alexandru Pelici este încrezătoare că poate mai mult, deoarece jocul prestat în aceste partide nu a fost unul mai prejos decât al adversarului, echipa argeșeană meritând mai mult din fiecare joc. Sepsi a început cu o victorie acasă, 2-0 cu Clinceni și a continuat cu o remiză în deplasare la Chindia, dar echipa antrenată de Leo Grozavu poate resimți oboseala și a celor două jocuri din Conference League, acolo unde a jucat acum 11 zile la Trnava și acum 4 zile acasă, dar la acest ultim meci partida s-a dus până la penaltiuri, acolo unde echipa a și fost eliminată.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de trei ori. Primele două partide au fost în Liga a II-a, în sezonul 2016/2017, atunci când Sepsi a și promovat, Mioveniul învingând acasă cu 2-0 și remizând în deplasare 1-1. Apoi, peste două sezoane în Cupa României, Sepsi a eliminat pe CS Mioveni, câștigând clar în deplasare, cu 5-0. Interesant este că la primul meci, de campionat antrenor la Mioveni a fost tot Alexandru Pelici, în timp ce la al doilea și apoi la cel de cupă, echipa a fost condusă de secundul de acum al lui Pelici, Iordan Eftimie.

Articol publicat la: 02/08/2021 14:49