cs-mioveni-primeste-sambata-vizita-lui-fc-botosani

CS Mioveni primește sâmbătă vizita lui FC Botoșani

CS Mioveni primește sâmbătă vizita locului 4 din clasament, FC Botoșani. Partida va începe la ora 17:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Pentru CS Mioveni este încă o partidă foarte grea, după cea din etapa trecută cu FCSB. Galben-verzii au 6 etape la rând în care nu au cunoscut gustul victoriei. În acest timp au făcut doar două remize. Mai mult echipa lui Alexandru Pelici a marcat doar două goluri în aceste 6 meciuri. unul în remiza de la Clinceni și altul în înfrângerea de la Constanța.

În momentul de față, galben-verzii sunt pe locul 12 cu 11 puncte. Echipa are mare nevoie de puncte pentru moral. Programul echipei este însă unul foarte greu. Este vorba de trei meciuri contra echipelor din play-out-ul de anul trecut. A fost FCSB, urmează Botoșani, U Craiova și apoi întâlnirea cu UTA, o altă formație cu pretenții.

5 meciuri acasă

De partea cealaltă FC Botoșani are 6 meciuri în campionat fără înfrângere. Modovenii au 4 remize la Sepsi 1-1, 1-1 cu FCU Craiova, 1-1 la Clinceni, 0-0 cu Chindia. Au și două victorii (cu CFR 1-0, 2-1 la Dinamo), plus o eliminare la 11 m în Cupă la Pitești.

Pe propriul teren, CS Mioveni nu este nici în acest an o specialistă. Elevii lui Pelici, au jucat de 5 ori acasă în Liga 1 și obținând doar o victorie, 1-0 cu FC U Craiova. În rest au mai fost o remiză 0-0 cu FC Argeș și trei înfrângeri, 0-2 cu Rapid, 0-1 cu CFR, 0-1 cu Chindia. În schimb, FC Botoșani a jucat în acest campionat de 6 ori în deplasare. Acolo formația lui Marius Croitoru este neînvinsă:. Are 4 victorii (1-0 la Voluntari, 2-1 la U Craiova, 1-0 la Mediaș, 2-1 la Dinamo) și două remize (1-1 la Sepsi, 1-1 la Clinceni).

Articol publicat la: 21/10/2021 17:07