cs-mioveni-reia-luni-superliga-cu-un-meci-la-fcsb

CS Mioveni reia luni Superliga, cu un meci la FCSB

cs-mioveni-reia-luni-superliga-cu-un-meci-la-fcsb

CS Mioveni reia luni Superliga. De la ora 19:00, este programat la București, pe Arena Națională, meciul cu FCSB.

Jocul contează pentru etapa a 19 a competiției interne.

Cele două echipe au obiective diferite în campionat. Astfel, gazdele doresc să intre în play-off și să câștige apoi titlul. În același timp, galben-verzii vor să acumuleze cât mai multe puncte și să poată și în acest an să se mențină în prima ligă. FCSB ocupă locul 5 în acest moment, cu 29 de puncte. CS Mioveni este în schimb ultima, cu doar 8 puncte în 18 partide.

Echipa noastră se prezintă la acest meci după ce acum o lună a fost instalată o nouă bancă tehnică. Argeșenii sunt conduși de Marius Stoica, ajutat de Iordan Eftimie, Iulian Preda, Iulian Ilie și Vlad Țăran. Cu aceștia pe bancă, echipa a jucat deja două partide în campionat și una în Cupă. Au fost astfel înfrângeri la limită, 1-2 la Farul și 0-1 cu CFR, dar după jocuri bune, consistente. În ambele golurile care au dus la înfrângere au fost primite pe final. În Cupă, a fost o victorie, la limită, 1-0 acasă, cu FC Botoșani.

În acest campionat, FCSB a disputat 8 partide pe propriul teren, în care a obținut 4 victorii și 4 remize. Golaverajul acasă, al bucureștenilor este 16-11, semn că echipa lui Pinitlii primește destul de multe goluri. De partea cealaltă, echipa noastră are 9 partide disputate în deplasare până acum. În acestea au fost o victorie (1-0 la Sepsi), un egal (0-0 la Petrolul) și 9 înfrângeri. În total s-au marcat 6 goluri (în confruntările de la CFR – două, Rapid, Farul, Voluntari și Sepsi).

CS Mioveni are nevoie de cât mai multe puncte pânp la finalul anului, astfel că elevii lui Stoica merg la București după punct, sau puncte.

Articol publicat la: 03/12/2022 18:45