infrangere-cu-fcsb-dupa-doua-goluri-neregulamentare

Înfrângere cu FCSB, după două goluri neregulamentare

CS Mioveni a pierdut aseară, în deplasare, la Buzău, în fața FCSB cu 3-0. Galben-verzii au primit toate golurile în repriza secundă, iar primele două au fost neregulamentare.

Prima repriză a fost una echilibrată și nimic nu prevestea ce avea se se întâmple după pauză. Elevii lui Pelici au stat bine în teren și au avut și ei ocaziile lor. În primele 45 de minute, gazdele nu prea au contat în atac. La finalul primei reprize, însă, Buziuc a primit al doilea galben și a fost eliminat. Cartonașul roșu a fost primit însă după ce la primul galben, intrarea sa la adversar a fost corectă, la minge și nu se impunea avertisment.

Cu un om în minus lucrurile s-au schibat radical în repriza a doua. Și ca și cum nu era de ajuns, FCSB a dechis scorul după o fază controversată. Arbitrul a dat eronat, în minutul 54 penalty, la o respingere regulamentară a lui Scarlatache a balonului, fază în care Keseru, aflat în spatele lui se aruncă peste el și cade. Tănase a finalizat faza cu un șut plasat.

În minutul 65, FCSB marchează din nou, dar din off-side și golul este validat. Keșeru aflat în poziție afară din joc primește în interiorul careului, șutează, Popescu respinge în primă fază, dar dezorientat nu știe unde a rămas balonul, apoi Keseru vine singur și trage, portarul respinge din nou, dar doar până la Dumiter care reia în plasă. Golul trei al gazdelor a fost înscris de Keșeru după ce s-a desprins de marcaj și a șutat imparabil de la 18 m.

Înfrângerea cu FCSB a fost una nemeritată, având în vederile greșelile de arbitraj de la primele două goluri și nu numai.

Echipa noastră merge însă mai departe, iar sâmbăta viitoare vom juca pe propriul teren cu FC Botoșani.

# FCSB – CS Mioveni 3-0 (0-0)

Au marcat: Tănase (54 din 11m), Dumiter (64), Keșeru (69)

FCSB: Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – Ianis Stoica (80 Musi) Keșeru, Dumiter. Antrenor: Eugen Nae.

Mioveni: Popescu – Oancea (82 Rădescu), Scarlatache (75 Șerbănică), Garutti, Burnea, Buziuc – Dumitriu (82 Cierpka), Dat (60 Ciucureanu) – Buziuc, Cristea (6- Blănaru), Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Articol publicat la: 17/10/2021 12:17