cs-mioveni-joaca-la-2030-cu-rapid-haideti-la-meci

CS Mioveni joacă la 20:30 cu Rapid. Haideți la meci!

cs-mioveni-joaca-la-2030-cu-rapid-haideti-la-meci

CS Mioveni joacă astăzi pe propriul teren, ultimul meci din actuala ediție de campionat. Galben-verzii vor întâlni de la ora 20:30, pe Rapid, într-un meci care, pentru galben-verzi, nu mai contează decât pentru palmares. Biletele se găsesc la casele de bilete de la Stadionul Orășenesc din Mioveni, până la ora începerii partidei.

Astfel, înainte de ultima etapă din play-out, CS Mioveni este salvată matematic de la retrogradarea directă sau de la barajul de menținere / promovare în Liga 1 în sezonul 2021 – 2022. Argeșenii aveau înainte de începerea rundei 5 puncte avans față de Chindia, iar după ce dâmbovițenii au învins pe Gaz Metan diferența s-a redus la două puncte. Totuși, elevii lui Alexandru Pelici vor să lase o impresie bună în ultimul meci oficial din 2021/2022. Aceștia vor întâlni o echipă motivată, care este în lupta pentru primul loc din play-out. Rapidul este prima acum și are 39 de puncte. La fel ca și Sepsi și cu un punct mai mult ca FC Botoșani. În această ultimă etapă, Sepsi joacă la Craiova iar Botoșani la Clinceni. Cine pierde dintre cele 3 contracandidate, ratează mai mult ca sigur primul baraj pentru Conference League, aceasta fiind miza ocupării primelor două locuri din play-out.

CS Mioveni vine după două rezultate slabe. Au fost înfrângeri cu FC Botoșani (0-2) și la UTA (0-1). Acestea au venit după o prestație mai mult decât mulțumitoare în play-out. Aici echipa noastră a adunat până acum 13 puncte, în 8 meciuri. Au fost așdar victoriile cu Chindia (1-0), Dinamo (2-0), Mediaș (2-1), Clinceni (2-0) și remiza cu FC U Craiova (1-1). De partea cealaltă, Rapid a mers ceas în primele 6 etape, obținând cu Adi Mutu pe bancă, numai victorii. Însă în utlimele două meciuri au apărut sincopele, 0-0 cu Chindia și 2-3 cu FC U Craiova.

Articol publicat la: 16/05/2022 16:48