cupa-romaniei-la-1500-meci-la-otelul-galati

Cupa României: La 15:00, meci la Oțelul Galați

cupa-romaniei-la-1500-meci-la-otelul-galati

Cupa României continuă astăzi și pentru CS Mioveni. Echipa antrenată de Flavius Stoican va juca în deplasare la Oțelul Galați. Meciul din prima etapă a grupelor Cupei, începe la ora 15:00.

Galben-verzii încep traseul în grupele Cupei cu o deplasare la o formație cu pretenții din promovare din Liga 2 în Liga 1. De altfel, gălățenii, antrenați de Dorinel Munteanu au un început bun de sezon. Fiind și în postura de nou-promovată, în cele 10 partide disputate au pierdut doar o dată. S-a întâmplat acum două etape, la Unirea Dej, echipa ce se află pe 2 în clasament, chiar în fața sa.

În grupele Cupei, Oțelul a ajuns după ce a eliminat pe Viitorul Ianca cu 3-1 în deplasare, și pe Jiul Petroșani la penaltyuri (scor 2-5). Ambii adversari au fost de eșalon inferior. De partea cealaltă, echipa noastră este într-o formă mai slabă în campionat. Echipa lui Stoican nu a mai cunoscut gustul victoriei de 5 etape. În această perioadă a reușit doar o remiză acasă, 2-2 cu FC U Craiova. În rest au fost 4 înfrângeri, cu U Cluj, la Rapid, la Voluntari și la Chindia. În Cupa României, CS Mioveni s-a calificat după ce a eliminat în play-off pe CSM Reșița. Galben-verzii au câștigat în deplasare cu 4-0.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 4 ori. Cele două ”duble” au fost pe vremea când Mioveniul a mai evoluat în Liga 1. Atfel, în sezonul 2007/2008 feicare echipa a câștigat pe propriul teren, Oțelul cu 3-1 iar Mioveniul cu 1-0. În sezonul 2011/2012, la Galați a fost egal, iar la Mioveni au câștigat oaspeții cu 2-1.

După acest meci, CS Mioveni mai joacă în cupă, pe propriul teren două partide. Meciurile cu FC Botoșani și UTA au loc pe 9 noiembrie și pe 7 decembrie.

Articol publicat la: 20/10/2022 12:12