deplasare-la-arad-astazi-la-penultimul-meci-din-play-out

Deplasare la Arad, astăzi, la penultimul meci din play-out

deplasare-la-arad-astazi-la-penultimul-meci-din-play-out

CS Mioveni face astăzi o deplasare la Arad cu gândul de a încheia socotelile pentru evitarea poziției ce o duce la barajul de menținere. Astfel, galben-verzii vor să ocupe un loc care se salvează direct de la retrogradare. Pentru acest lucru au nevoie de o victorie, la UTA, un lucru mai greu dar nu imposibil de realizat.

Meciul UTA – CS Mioveni se dispută de la ora 15:00. Partida contează pentru penultima etapă a play-out-ului. Jocul poate fi urmărit la TV pe Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport.

Argeșenii vin după înfrângerea din etapa trecută cu Botoșani și speră să aibă o altă evoluție, una care să aducă un rezultat favorabil. Arădenii au avut rezultate contradictorii în acest play-out. În 7 partide au obținut trei victorii și au suferit patru înfrângeri. De altfel în ultimele 5 jocuri, UTA a câștigat cu 4-0 cu Mediaș, a pierdut 0-2 cu Rapid și 0-2 cu Sepsi, a învins cu 1-0 pe Chindia și a pierdut cu 1-0 cu FC U Craiova.

Mioveniul are în play-out 4 victorii. A fost 1-0 cu Chindia, 2-1 la Mediaș, 2-0 cu Dinamo și 2-0 la Clinceni. De asemenea a mai înregistrat un egal, 1-1 la FC U Craiova. Dar și alte două înfrângeri 1-3 la Sepsi și 0-2 cu Botoșani.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori și în sezonul regulat. Astfel, la Mioveni a fost egal 0-0. Apoi în deplasare, la Arad, în ultima etapă de campionat echipa noastră a pierdut cu 2-1. În acest meci argeșenii au condus, dar arbitrul Andrei Chivulete a făcut erori mari de arbitratj, viciind rezultatul și defavorizând Mioveniul.

Articol publicat la: 07/05/2022 10:34