derby-ul-cu-fc-arges-maiine-la-1800-in-premiera-in-liga-1

Derby-ul cu FC Argeș, mâiine la 18:00 în premieră în Liga 1

Derby-ul județean cu FC Argeș este program mâine de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Meciul se dispută în premieră în Liga 1.

CS Mioveni s-a mai întâlnit cu actuala FC Argeș, doar în Liga a II-a.

Galben-verzii abordează acest meci de pe locul 11 al clasamentului, acolo unde se aflau și etapa trecută. Echipa lui Pelici are 10 puncte adunate în 10 partide. De partea cealaltă, piteștenii sunt pe 9 cu 14 puncte.

Echipa noastră are nevoie de un rezultat bun în această partidă, deoarece vine după o serie de rezultate negative, neconforme cu jocul practicat. De aceea cuvântul de ordine în tabăra noastră este: VICTORIA! Antrenorii și jucătorii speră ca la finalsă se bucure împreună su suporterii de un succes care ar putea însemna trei puncte foarte importante în clasament.

Derby-ul județean s-a mai jucat, de când adversara de mîine a luat această denumire, doar în Liga a II-a, în două sezoane. În primul, fiecare s-a impus în deplasare cu 1-0. Apoi în al doilea a fost 2-0 la Mioveni pentru gazde, 1-1 la Pitești. Și apoi 3-2 la Pitești pentru galben-verzi în play-off.

În lotul Mioveniului sunt în momentul de față 4 jucători care în trecut au îmbrăcat tricoul alb-violet. Astfel, este vorba despre portarul Răzvan Ducan, de mijlocașul Andrei Panait și de fundașii Dorinel Oancea și Dănuț Șerbănică. Cei patru sunt în lotul echipei încă de anul trecut, punând și ei umărul la promovare. Pentru ei jocul va fi unul special, mai ales după ce primarul Piteștiului i-a catalogat la un moment dat ca fiind jucători refuzați de FC Argeș.

CS Mioveni a scos la vânzare bilete pentru meciul de astăzi. Astfel, prețul unui tichet este 20 lei – intrare generală. Biletele se găsesc și în ziua meciului la casele de bilete de la stadion.

Articol publicat la: 30/09/2021 16:25