diseara-primul-meci-pe-propriul-teren-din-superliga

Diseară, primul meci pe propriul teren, din Superliga

diseara-primul-meci-pe-propriul-teren-din-superliga

CS Mioveni joacă diseară primul meci pe propriul teren din actuala ediție a Superligii. Echipa antrenată de Alexandru Pelici va primi de la ora 20:30, vizita Farului, lui Gică Hagi.
Galben-verzii nu au început prea bine noul sezon, pierzând în deplasare, la Mediaș, cu nou-promovata Hermannstadt, cu 3-0. De partea cealaltă, marinarii au bifat un succes la debut, acasă, cu 2-1, contra FC U Craiova.
Cele două echipe s-au întâlnit și într-un meci amical, în această vară, la Brașov, partida terminându-se la egalitate, 0-0. CS Mioveni și Farul au jucat și vara trecută, după promovarea argeșenilor, un joc de pregătire la munte. Adversarul s-a impus atunci cu 1-0. Și partidele de campionat din sezonul trecut au fost strânse. Astfel, la Ovidiu, gazdele au câștigat cu 2-1, în ultimul minut, iar la Mioveni a fost egal, 1-1.
Cele două echipe au obiective diferite și în acest sezon, Farul dorind să acceadă din nou în play-out, în timp ce pentru formația noastră principal este să se mențină în Liga 1. Până acum, lotul Mioveniului a fost întărit cu 4 jucători (Liviu Antal – venit din Ungaria, Flavius Croitoru – FC Argeș, Cristi Dumitru – FC Argeș, Vlad Pop – FC U Craiova), în timp ce plecările au fost mai numeroase: Răzvan Ducan, Lucian Dumitriu, Moussa Sanoh, Alexandru Raicea, Mihai Lixandru, Pawel Tomczyk.

Biletele pentru meciul de astăzi au fost puse în vânzare încă de miercuri. Acestea se găsesc la casele de bilete de la stadion, până la ora începerii partidei. Intrarea generală este 20 lei.

Diseară, așteptăm un meci bun făcut de galben-verzi, contra Farului! Hai Mioveniul! Hai Băieții

Articol publicat la: 22/07/2022 12:07