diseara-meci-in-deplasare-cu-liderul-clasamentului

Diseară, meci în deplasare, cu liderul clasamentului

diseara-meci-in-deplasare-cu-liderul-clasamentului

Diseară echipa noastră joacă un nou meci de campionat. De la ora 21:00, galben-verzii evoluează la Ovidiu contra liderului clasamentului, Farul. Partida contează pentru etapa a 17-a a Superligii.

Acesta este și meciul de debut al noii bănci tehnice. Astfel, Marius Stoica (principal), Iordan Eftimie, Iulian Preda (secunzi), Iulian Ilie (antrenor cu portarii) au fost numiți la echipă în această săptămână.

Pentru CS Mioveni începe astăzi o serie dificilă de 4 meciuri. Galben-verzii vor juca astăzi la liderul clasamentului, Farul, apoi vor întâlni campioana CFR, după care au meci la vicecampioana FCSB și vor continua cu o partidă contra locul 3 de anul trecut, U Craiova.

Partida de azi este una foarte dificilă pentru galben-verzi. Elevii lui Stoica vor întâlni cea mai în formă echipă a campionatului. Astfel trupa lui Hagi are 30 de goluri marcate și este neînvinsă de 8 jocuri oficiale. De partea cealaltă, Mioveniul este pe ultimul loc și are doar 8 puncte în clasament. În campionatul trecut, la Ovidiu, Farul s-a impus greu, cu 2-1. Au învins cu un gol marcat în prelungiri, iar în retur a fost egal, 1-1. În turul acestui sezon, la Mioveni, oaspeții s-au impus cu 2-0.

În deplasare, până acum, CS Mioveni a disputat 8 meciuri, având o victorie (1-0 la Sepsi), un egal (0-0 la Petrolul) și alte 6 înfrângeri (0-3 la Hermannstadt, 2-4 la CFR Cluj, 0-1 la U Craiova, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia și 1-2 la Rapid). De partea cealaltă, marinairi, din 8 partide disputate pe propriul teren, au câștigat 6 și au remizat în alte două.

Articol publicat la: 04/11/2022 14:58