dorim-un-play-out-in-conditii-egale-pentru-toate-echipele

”Dorim un play-out în condiții egale pentru toate echipele!”

”Dorim un play-out în condiții egale pentru toate echipele!” este mesajul transmis de galben-verzi după gravele probleme de arbitraj de la ultimul meci de campionat.

Echipa noastră a pierdut ieri seară, cu 3-0 în fața Universității Craiova, la capătul unei partide în care adversarul s-a dovedit a fi superior.

Golurile marcate însă de adversari au fost precedate de probleme grave de arbitraj. Astfel, la primul gol centrarea a venit de la un jucător care era în off-side. La golul doi faza a fost precedată de un henț în jumătatea adversă nesancționat de arbitru. Iar la golul trei, marcatorul era în poziție de off-side în momentul în care a plecat pasa spre el. În plus, în prima repriză, CS Mioveni a fost văduvită de un penalty clar. A fost o intrare dură, la Buziuc cu talpa pe tibie, în marginea careului, iar abitrul nu a fluierat nimic.

Maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Marian Barbu – Mircea Obuleț și Florian Vișan a fost una revoltătoare, iar președintele CD al CS Mioveni, Dumitru Olteanu a ținută să facă niște precizări.

Adversarii au avut una sau două zile în plus de odihnă

”Prin această declarație vreau să trag un semnal de alarmă pentru prioada următoare, play-out-ul competiției. Ne dorim arbitraje corespunzătoare, la nivelul Ligii 1, în care ne aflăm. Aseară, în meciul contra celor de la Universitatea Craiova, arbitrii au greșit grav în defavoarea echipei noastre, două dintre goluri fiind marcate din off-side, primul și al treilea, iar un penalty nu ne-a fost acordat la un fault în careu, iar ceea ce mă surprinde este că aceste greșeli au fost prezentate vag de televiziunile de specialitate. Desigur, Universitatea Craiova a fost echipa mai bună. Merita să câștige. Noi nu am făcut un joc bun, dar greșelile de arbitraj rămân.

Vreau să remarc și modul cum a fost programată echipa noastră în ultimele 3 etape de campionat. Duminică la Botoșani, deplasare de 1200 km, miercuri acasă cu Craiova iar sâmbătă o nouă deplasare lungă de 1000 km, la Arad. Echipele cu care am jucat, au avut una sau chiar două zile în plus de odihnă. Am punctat aceste lucruri pentru ca ne dorim ca play-out-ul competiției să se desfășoare în condiții egale pentru toate echipele, fără ”ajutoare” mai mici sau mai mari, din partea arbitrilor, sau a celor care fac programările!” a declarat președintele Consiliului Director al clubului nostru, Dumitru Olteanu.

Articol publicat la: 03/03/2022 13:57