duminica-la-1400-meci-in-deplasare-cu-chindia-targoviste

Duminică, la 14:00, meci în deplasare cu Chindia Târgoviște

duminica-la-1400-meci-in-deplasare-cu-chindia-targoviste

Duminică, CS Mioveni speră să obțină un nou rezultat pozitiv în campionat. Echipa noastră joacă în deplasare, la Ploiești, cu Chindia Târgoviște. Partida de pe Stadionul Ilie Oană este programată de la ora 14:00. Meciul va putea fi urmărit și pe micile ecrane pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Înainte de această etapă, cele două echipe sunt vecine de clasament. CS Mioveni este pe 11 cu 24 de puncte în 21 de meciuri disputate. În același timp Chindia este pe 12 cu 23 de puncte, în tot atâte partide jucate. Galben-verzii vin după o serie de rezultate bune, care a început la finalul anului trecut. A fost astfel victoria cu Dinamo, remiza de la FC U Craiova și victoria din etapa trecută cu Academica Clinceni.

De partea cealaltă, Chindia are și ea două rezultate bune consecutive. O victorie cu 1-0 cu Academica Clinceni și o remiză 0-0, etapa trecută cu FC Voluntari.

Mioveniul nu a avut până acum constanță la rezultatele din deplasare, însă a adus totuși 9 puncte de afară. Au fost așadar victoriile de la Sepsi Sf Gheorghe (2-1) și Dinamo (1-0) și remizele de la Academica Clinceni (1-1), Rapid (1-1) și FC U Craiova (0-0). În alte 6 partide, jucate afară, echipa noastră a pierdut: 0-1 la Mediaș, 0-4 la FC Voluntari, 0-3 la FCSB, 1-2 la Farul Constanța, 2-5 la U Craiova și 0-1 la CFR Cluj. De partea cealaltă parte, Chindia nu joacă nici ea prea bine pe propriul teren. Formația lui Săndoi, a obținut din 11 întâlniri, doar două victorii, 4 remize. În rest a mai suferit 5 înfrângeri, golaverajul fiind și el negativ 8-12.

CS Mioveni are de răzbunat și meciul din tur. Atunci echipa lui Alexandru Pelici a pierdut acasă nemeritat și în urma unor greșeli de arbitraj, cu 1-0.

Articol publicat la: 28/01/2022 15:46