duminica-meci-la-severin-cu-universitatea-craiova

Duminică, meci la Severin cu Universitatea Craiova

duminica-meci-la-severin-cu-universitatea-craiova

Pentru CS Mioveni urmează un nou meci de foc, în deplasare, la ocupanta locului trei în ediția precedentă, Universitatea Craiova. Partida este programată duminică, la 16,00 la Severin.

Oltenii nu au pornit prea bine în Superliga și după ceu au remizat în prima etapă cu Sepsi, acasă, 2-2, au continuat cu un egal, 1-1 la U Cluj, o înfrângere acasă, cu Rapid, 0-1 și o victorie în ultimul meci, 2-1 la FC U Craiova. Mioveniul se prezintă la acest meci după remiza și punctul de moral obținut cu FCSB. Însă până la acest rezultat echipa lui Pelici a suferit 3 înfrângeri. A fost 0-3 la Hermannstadt, 0-2 cu Farul și 2-4 la CFR. Sezonul trecut, oltenii au trecut de galben-verzi, în ambele aprtide într-o manieră categorică, câștigând 5-2 în Bănie și 3-0 în deplasare.

”Încheiem o serie de jocuri cu echipe angrenate în Cupele Europene. Ne așteaptă un meci greu. Încercăm să acumulăm puncte, cum am încercat și până acum. Am rămas cu satisfacția, după meciul cu FCSB că am luat un punct cu o echipă foarte foarte bună și cu regretul că am ratat acele ocazii pe final, și puteam câștiga” a spus antrenorul Pelici înainte de meciul de duminică, din deplasare de la Severin.

Articol publicat la: 13/08/2022 11:57