elevii-lui-pelici-joaca-maine-la-2030-la-mioveni-cu-rapid

Elevii lui Pelici joacă mâine, la 20:30, la Mioveni, cu Rapid

Elevii lui Pelici joacă cu Rapid, în etapa a doua a returului. Giuleștenii sunt gazde, dar partida se va desfășura pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Meciul cu Rapid este programat sâmbătă de la 20:30 și se joacă fără spectatori. Partida va fi transmisă în direct la TV, de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

CS Mioveni vine după o victorie importantă acasă, 1-0 cu Mediaș. Rapid în schimb, vine după o remiză obținută in extremis, la Chindia 2-2. Giuleștenii au egalat pe final din off-side, după ce gazdele au marcat cele două goluri și au condus de două ori, fiind cu doi oameni mai puțin pe teren.

Considerăm totuși meciul de mâine, ca fiind acasă pentru elevii lui Pelici și în deplasare pentru giuleșteni. Astfel, putem spune că, pe propriul teren, CS Mioveni a jucat în acest sezon de 8 ori. Galben-verzii au câștigat de două ori (1-0 cu FC U Craiova, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș). Au remizat de alte 3 ori (0-0 cu FC Argeș, 1-1 cu FC Botoșani, 0-0 cu UTA). De asemenea, au pierdut de ale 3 ori (0-2 cu Rapid, 0-1 cu CFR Cluj și 0-1 cu Chindia). Golaversajul acasă, este 3-5.

Rapid a evoluat și ea tot de 8 ori în deplasare și este neînvinsă. Vișinii au afară 4 victorii (2-0 la Mioveni, 1-0 la FC Argeș, 2-0 la Botoșani, 3-2 la Academica) și 4 egaluri (2-2 la UTA, 2-2 la Sepsi, 1-1 la Dinamo, 2-2 la Chindia) și goalverajul 15-9.

Înaintea etapei, CS Mioveni este pe locul 12 în clasament, cu 16 puncte. În același timp ce Rapid este pe 7 cu 27 de puncte.

Al 7-lea meci pentru elevii lui Pelici

Rapid – CS Mioveni sau CS Mioveni – Rapid este meciul care s-a jucat cel mai des în 2021, cele două echipe ajungând la partida cu numărul 7 în acest an.

În ordine, au fost mai întâi două meciuri în play-off-ul Ligii a II-a. Au urmat un amical în vară, apoi un meci în turul campionatului, unul în Cupa României și un alt amical. Patru dintre aceste partide au avut loc la Mioveni. Bilanțul jocurilor disputate la Mioveni este: două victoriii CS Mioveni (1-0 în Play-Off și 1-0 în amical), o remiză (0-0 în Cupă și eliminare la 11 m), o victorie Rapid (2-0 în campionat). Per total se mai adaugă o remiză pe terenul Rapidului (la Buftea 1-1 în play-off) și o victorie în amical a giuleștenilor (2-1).

În afară de aceste partide Rapidul a mai jucat de două ori, meciuri oficiale la Mioveni, pe care le-a considerat acasă. Au făcut 2-0 cu CFR Cluj și 0-0 cu FC U Craiova.

Meciul de sâmbătă este considerat acasă pentru giuleșteni și în deplasare pentru Mioveni.

Articol publicat la: 26/11/2021 20:09