etapa-a-11-a-2021-2022-cs-mioveni-fc-arges-0-0

Etapa a 11-a, 2021/2022: CS Mioveni – FC Argeș 0-0

În Etapa a 11-a a Ligii 1, echipa noastră a remizat, 0-0, acasă cu FC Argeș. Nu a fost un meci foarte spectaculos, iar fazele de poartă au fost destul de puține.

După acest egal, CS Mioveni a rămas în campionat pe locul 11, adunând 11 puncte, în cele 11 partide disputate.

Etapa următoare, echipa antrenată de Alexandru Pelici va juca în deplasare, cu FCSB. Meciul urmează fi să fie programat în aceste zile de LPF și televiziuni.

La finalul partidei, Alexandru Pelici, antrenorul celor de la CS Mioveni a declarat că nu este pe deplin mulțumit de jocul elevilor săi, dar se bucură că a putut câștigat măcar un punct.

Îmi place să cred că e un punct câștigat. Am jucat împotriva unei echipe cu un parcurs bun în ultima perioadă. Un aspect pozitiv a fost că nu am primit gol. Am ținut poarta intactă. Păcat că nu am fost mai inspirați și incisivi la finalizare. Îmi felicit jucătorii pentru dăruire și munca depusă. E un punct care se pune la zestrea noastră.

Îmi dau seama ce importante erau și punctele de la Constanța, de la Chindia. După aspectul primei reprize, speram la mai mult. A fost o repriză bună. Au fost și problemele medicale care ne-au forțat să facem înlocuiri.Au fost schimbări forțate și s-a văzut în jocul nostru. Atât timp cât suntem în grafic, mă uit unde suntem in clasament și asta e tot ce contează.

Buziuc a cerut schmbare după un sprint în lung de linie. A simțit o contractură. Blănaru nu era pregătit să ducă atât. Vine după accidentare. A fost forțat să intre mai repede. Pe final a pierdut din energie. Nu dau note, îi las pe cei care pot analiza acest derby. Ne bucurăm până la urmă. Cred că și acest punct este important, având în vedere că am jucat cu o echipă bună care a venit cu gândul să câștige” – Alexandru Pelici după meciul din Etapa 11.

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait(min.46 Toma), Dumitriu(min.69 Cierpka), Şerbănică – Buziuc(min.39 Blănaru), Rusu(min.85 Cristea), Sanoh(min.69 Rădescu).Rezerve neutilizate: Popescu – Coşoreanu, Iacob, Burnea.Antrenor: Alexandru Pelici.

FC Argeş: Croitoru – Tofan(min.83 Viana), Turda, Joao Miguel, Boldor(min.60 Arias) – Işfan(min.83 Teles), Meza Colli, Raynov, Latovlevici – Cr. Tănase(min.20 Palic – min.60 Dumitru)– Fatai.Rezerve neutilizate: Greab – Piţian, Muşat, Şerban.Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.

Cartonașe galbene: Panait, Toma / Boldor

Articol publicat la: 05/10/2021 11:34