flavius-croitoru-si-cristian-dumitru-primii-jucatori-veniti

Flavius Croitoru și Cristian Dumitru, primii jucători veniți

flavius-croitoru-si-cristian-dumitru-primii-jucatori-veniti

Echipa noastră a realizat odată cu începerea pregătirii de vară și primele transferuri. Este vorba despre venirile jucătorilor Flavius Croitoru și Cristian Dumitru. Primul s-a întors la CS Mioveni după două sezoane petrecute la FC Argeș. Al doilea jucător a fost împrumutat de la FCSB pentru un sezon.

Flavius Croitoru are 30 de ani și s-a reîntors la echipa noastră, după două sezoane petrecute la FC Argeș, în Liga 1.

Cristian Dumitru are 20 de ani (13 decembrie 2001) și este din Buzău. Joacă mijlocaș stânga iar până acum a mai evoluat pentru FCSB II, Academica Clinceni și FC Argeș. De altfel, ultimele două sezoane a jucat în Trivale sub formă de împrumut, îmbrăcând tricoul lui FC Argeș în 31 de meciuri de campionat și în 3 de Cupă.

Deocamdată aceastea sunt primele noutăți din tabăra echipei noastre, însă în următoarea perioadă sunt așteptați și alți jucători.

Galben-verzii și-au reluat pregătirea ieri, la Grupul Școlar Colibași, Deocamdată antrenamentele se fac pe plan local, însă de marți echipa va merge în cantonament la Poiana Brașov. Tot de săptămâna viitoare vor începe și meciurile amicale. Printre adversarii cu care se va juca se numără Chindia Târgoviște, Farul Constanța și FCSB. Campionatul intern va începe pe 16 iulie.

Articol publicat la: 16/06/2022 17:27