flavius-stoican-verdes-si-dolha-prezentati-astazi

Flavius Stoican, Verdeș și Dolha, prezentați astăzi

flavius-stoican-verdes-si-dolha-prezentati-astazi

Noua bancă tehnică a echipei noastre a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Președintele executiv, Constantin Stancu a vorbit despre noii antrenori: Flavius Stoican, Bobi Verdeș și Emilian Dolha.

”În primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Pelici pentru ceea ce a realizat aici. Lui și celor din staff-ul lui le urez succes în activitate! Totodată, le urez Bun Venit! celor 3 antrenori din fața dvs. Succes și să realizeze mai mult decât Pelici, să îl depășească, pentru că asta înseamnă rezultate. Nu e ușor, dar sperăm să redresăm lucrurile în scurt timp. Credem că, la lotul pe care îl avem, cu aducerea celor 4 și a altor doisă formă un lot pentru realizarea obiectivului și anume menținerea în Liga 1” a declarat Telu Stancu.

”Am revenit la Mioveni, unde am lăsat amintiri frumoase. Acum este o situație din care eu vreau să ieșim cât mai repede, adică de pe ultimul loc din clasament. Am acceptat această provocare, pentru că iubesc meseria asta. Vrau să devenim o familie și cred că tărie că obiectivul este realizabil!” au fost cuvintele lui Flavius Stoican.

”Am încredere că putem face lucruri frumoase aici. Mă bucur că am intrat din nou în circuit. Vom face totul pentru echipă și știm că trebuie să adunăm cât mai repede puncte!” – Bobi Verdeș, secund

!Prin foarte multă muncă, dorință de reușită vom putea scoate echipa. Trebuie să fi toți umili, să contribuim toți și să ieșim din sitația asta. Sperăm că vom ajuta să îndeplinim obiectivul” – Emilian Dolha, antrenor portari

Articol publicat la: 25/08/2022 17:46