flavius-stoican-noul-antrenor-al-cs-mioveni

Flavius Stoican, noul antrenor al CS Mioveni

flavius-stoican-noul-antrenor-al-cs-mioveni

Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Flavius Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei de fotbal.

Tehnicianul care are aproape 46 de ani, a semnat cu CS Mioveni pentru un an de zile. Obiectivul este clar: menținerea în Superliga!

Flavius Stoican va lucra pe banca tehnică cu Bobi Vedeș – secund, Emilian Dolha – antrenor cu portarii și Vlad Țăran – preparator fizic.

Flavius Stoican este un un fost jucător emblematic pentru fotbalul românesc. El a evoluat ani buni pentru echipa națională unde a strâns 19 prezențe. Ca jucător a evoluat la următoarele echipe de club: Drobeta Tr Severin, Universitatea Craiova, Dinamo, Șahtior Donețk, Metalist Karkov și din nou Dinamo. Ca antrenor a pregătit până acum pe: Minerul Mehedinți, CSM Reșița, Dinamo II, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chișinău, Pandurii Tg Jiu, Poli Iași, Petrolul, Viitorul Pandurii, FC U Craiova, Dinamo.

Pentru Stoican este așadar o revenire la echipa noastră. El a mai fost principal în 2013. A fost atunci numit pe bancă, după revenirea echipei în liga secundă.

”Îi urmă bun venit și SUCCES lui Flavius Stoican! Obiectivul este salvarea de la retrogadare. Sper ca această mutare să fie benefică echipei. Și încă de la la meciul următor sper să se vadă și în clasament. Asta înseamnă să luăm punct sau puncte la Ploiești!” a declarat președinele Consiliului Director al clubului nostrum, Dumitru Olteanu.

Flavius Stoican va conduce astăzi primul său antrenament la echipă. Debutul pe bancă va fi sâmbătă, în deplasarea de la Petrolul Ploiești.

Articol publicat la: 24/08/2022 14:28