florin-serban-a-iesit-vicecampion-national-la-box-seniori

Florin Șerban a ieșit vicecampion național la box – seniori

florin-serban-a-iesit-vicecampion-national-la-box-seniori

Florin Șerban a ieșit astăzi vicecampion naționla box – seniori. Pugilistul clubului nostru a pierdut în finală la puncte, în fața unui sportiv de la Dinamo.

Zilele acestea s-au desfășurat la Tg Mureș Campionatele Naționale de Box pentru seniori. CS Mioveni a fost reprezentat de Florin Șerban (21 de ani), care a fost însoțit de antrenorul Daniel Preda. Boxeurul galben-verde, care mai are și legitimare la CS Preda a boxat în în trei meciuri, la categoria 80 de kilograme. Mai întâi a câștigat la puncte, fiind net superior lui Vlad Miron de la Cluj. Apoi l-a făcut KO în prima repriză pe Andrei Dărămuș de la Alba Iulia. În finală, Șerban a pierdut la puncte în fața lui Andrei Caliniuc de la Dinamo. Sportivul din Mioveni a fost cel mai mic la vârstă dintre cei cu care a luptat.

Pentru Florin Șerban urmează peste două săptămâni, la Brăila, Campionatele Naționale de Seniori Under 22.

Boxeurul legitimat la Mioveni a obținut în acest an locul 1 la Cupa României seniori Under 22. De asemenea, acum o lună Florin Șerban a ieșit pe locul 1 la Cupa Argeșului, același loc ocupându-l și Alexandru Panait și Marius Dumitru, boxeuri legitimați și ei la CS Mioveni.

Articol publicat la: 27/11/2021 17:10