galben-verzii-au-inceput-azi-pregatirea-noului-sezon

Galben-verzii au început azi pregătirea noului sezon

galben-verzii-au-inceput-azi-pregatirea-noului-sezon

Fotbaliștii g alben-verzi au început astăzi antrenamentele pentru noul sezon. Jucătorii echipei noastre au avut reunirea, după o vacanță de o lună, ultimul meci fiind jucat pe 16 mai, la Mioveni, cu Rapid.

Reunirea lotului a avut loc la Grupul Școlar Colibași. Aici au fost prezenți 27 de jucători, dintre care doar 3 nu au fost în lot și în sezonul trecut. Este vorba despre portarul Croitoru și Alin și Florin Șerban.

Dintre jucătorii cu care am abordat sezonul trecut, de la reunire au lipsit: portarul Răzvan Ducan și mijlocașul Mihai Lixandru, întorși după împrumut la FCSB, jamaicanul Jason Wright, mijlocașul Lucian Dumitriu, atacantul Pawel Tomczyk ale căror contracte au expirat, Alexandru Raicea, revenit la FC U Craiova și Moussa Sanoh care este chemat la lotul național al Liberiei.

De asemenea, antrenorul Alexandru Pelici a lipsit, el urmând să se alăture lotului direct în cantonament.

Astăzi g alben-verzii au efectuat un antrenament la Grupul Școlar, același program fiind și pentru joi, vineri și sâmbătă. Duminică va fi liber, luni din se va face antrenament, iar de marți se va pleca în cantonament la Poiana Brașov.

Lotul CS Mioveni prezent azi la reunire:

Portari: Iustin Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima

Fundași: Dorinel Oancea, Ionuț Rădescu, Ghuilerme Garutti, Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur, Ionuț Burnea, Alexandru Iacob, Răzvan Trif, Dănuț Șerbănică

Mijlocași: Szilard Vereș, Daniel Toma, Andrei Panait, Adrian Cierpka, Valentin Coșereanu, Alexandru Buziuc, Tiberiu Coman, Emanuel Dat, Vlad Mitrea

Atacanți: Ștefan Blănaru, Bogdan Rusu, Albert Voinea

Articol publicat la: 15/06/2022 22:05