infrangere-cu-3-1-cu-fc-arges-in-primul-amical-din-2022

Înfrângere cu 3-1, cu FC Argeș, în primul amical din 2022

Echipa noastră a suferit astăzi o înfrângere cu 3-1 amicalul disputat la Buftea cu FC Argeș. Elevii lui Pelici au deschis primii scorul, dar au fost egalați până la pauză. În repriza a doua adversarul a mai marcat pe final de două ori.

Acesta a fost primul joc de verificare din această iarnă. Galben-verzii se află la jumătatea cantonamentului de la baza sportivă a Federației. Cum și FC Argeș face pregătirea aici, cele două echipe au planificat acest amical. Inițial meciul trebuia să se joace sâmbătă, dar cum în zona a nins, terenul a devenit impracticabil iar jocul a fost amânat.

Astăzi, terenul de la Buftea a fost OK, iar meciul a început la ora stabilită. CS Mioveni a deschis scorul prin Vereș, care a finalizat din careu, cu latul, după un corner, la care mingea a fost mai întâi deviată cu capul de Garutti. În minutul 38, Arias a egalat, cu un șut de la 20 m la colțul lung. După pauză, în minutul 70, Ișfan a marcat pentru 2-1 pentru FC Argeș cu un voleu de la 20 m. Apoi Palic a stabilit scorul final în minutul 90, reluând din câțiva metri în plasă.

Cei doi antrenori, Alexandru Pelici și Andrei Prepeliță au folosit în acest meci echipe diferite în cele două reprize, schimbările fiind făcute la pauză.

# CS Mioveni (repriza 1): Ducan – Dorinel Oancea, Balaur, Adrian Scarlatache, Garutti, Șerbănică – Szilard Vereș, Lucian Dumitriu – Moussa Sanoh, Rusu, Coșereanu

# CS Mioveni (repriza 2): Popescu – Oancea, Iacob, Burnea, Balaur, Rădescu – Toma, Dumitriu – Sanoh, Albert Voicea, Buziuc. A mai intrat: Dat

# FC Argeș (repriza 1): Greab – Tofan, Telcean, Joao, Latovlevici – Moisie, Raynov – Teles, Șerban, Dumitru – Jafar

# FC Argeș (repriza 2): Croitoru – Mălin, Turda, Boldor, Mușat – Meza Colli, Honciu – Ișfan, Said, Dumitrașcu – Fatai. Antrenori: Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi.

Articol publicat la: 10/01/2022 15:10