infrangere-in-min-903-la-botosani-in-barajul-de-promovare

Înfrângere în min 90+3, la Botoșani, în barajul de promovare

infrangere-in-min-903-la-botosani-in-barajul-de-promovare

Înfrângere în prelungiri, la FC Botoșani, în barajul de promovare!

Echipa noastră a pierdut aseară, la limită, la FC Botoșani, în turul barajului pentru promovarea în Supelirgă. Galben-verzii au fost învinși cu 1-0, primind gol în minutul 90+3.

Elevii lui Constantin Schumacher au făcut un joc foarte bun pentru o deplasare țn fața unei echipe de primă ligă., iar prestația de la Botoșani ne dă speranțe pentru jocul retur.

Mioveniul a înceut bine jocul de aseară și putea deschide scorul în minutul 6. La acea fază, Blănaru a centrat de pe dreapta iar Stan a reuluat din careul mic, milimetric pe lângă. Cum era de așteptat gadele au pus presiune pe adverasr dar apărarea s-a descurcat bine. Ba mai mult, în finalul primei reprize, Blănaru a reușit să marcheze după o lovitură liberă, în care mingea a ricoșat din transversală, dar până la urmă reușita a fost anulată pe motiv de off-side.

Și în repriza a doua Botoșaniul a forțat, având câteva situații periculoase dar replica a fost una bună. Astfel, CS Mioveni a ratat două mari oportunități în ultimele 10 minute, prin Alin Șerban și Blănaru.

Prestația Mioveniului la Botoșani a fost una fost una buna, care dă speranțe pentru pentru meciul retur. Acesta se va disputa vinerea viitoare pe Stadionul Orășenesc de la ora 20:00.

FC Botoșani: Kukic – R. Benzar (Mitrov 44′), Dican (Enzo Lopez 46′), Andr. Miron (cpt.), Țigănașu – Aldair, I. Filip, Gab. David (Petro 46′) – Ed. Florescu, Kaprof (Mouaddib 46′), Mailat (Ofosu 72′)
Rezerve neutilizate: Ducan – S. Camara, Șeroni, L. Fulop
Antrenor: Bogdan Andone

CS Mioveni: Croitoru – Trașcu (I. Șerban 80′), Ignat, R. Garutti, Burnea, Șerbănică (cpt.) – Al. Cr. Stan (A. Șerban 75′), Cărăruș, Panait (D. Toma 40′), Guțea (Gogor 80′) – Blănaru
Rezerve neutilizate: Val. Sima – Mih. Costea, Massaro, Căprescu, Bolohan
Antrenor: Constantin Schumacher

Foto: www.sportpictures.eu

Articol publicat la: 18/05/2024 16:54