la-1530-meci-dificil-pe-litoral-la-farul-constanta

La 15:30, meci dificil pe Litoral, la Farul Constanța

CS Mioveni are o misiune foarte grea în această etapă, o deplasare pe Litoral, pentru un meci cu Farul Constanța, formație antrenată de Gică Hagi. Partida este programată astăzi, de la ora 15:30, și va putea fi urmărită și pe micile ecrane.

Farul este una dintre echipele în formă în acest început de campionat, chiar dacă vine după o înfrângere, 0-2 la Chindia. Echipa lui Gică Hagi a făcut meciuri bune până acum, în campionat. Astfel are doar două înfrângeri în 9 meciuri, iar pe propriul teren este invincibilă, având 4 victorii din 4 partide. Acestea sunt: 2-0 cu Gaz Metan, 1-0 cu Sepsi Sf Gheorghe, 3-0 cu Dinamo și 5-0 cu Academica Clinceni. Marinarii au 11 goluri marcate acasă și niciun gol primit. Farul abordează partida de duminică de pe locul 5 al clasamentului cu 15 puncte adunate.

CS Mioveni este pe 11 înaintea începerii etapei cu 10 puncte, adunate în 9 partide disputate. Galben-verzii au jucat de 5 ori în deplasare până acum și au obținut două victorii (2-1 la Sepsi, 1-0 la Dinamo). De asemenea, mai avem o remiză (1-1 la Clinceni) și s-a pierdut de două ori (1-0 la Mediaș și 4-0 la Voluntari). Ambele echipe au același număr de puncte adunate în ultimele 5 etape, câte două victorii și o remiză, suferind alte două înfrângeri. Galben-verzii nu au mai câștigat însă de 3 etape în timp ce gadele au în ultimele trei etape o victorie clară și încă o remiză la FC U Craiova.

Articol publicat la: 26/09/2021 12:10